DISTRIBUIȚI

Un sezon nou trebuie sa aduca o garderoba noua, accesoriile cele mai la moda si coafurile cele mai interesante, care sa va faca sa aratati mai tanara, chiar daca au trecut peste voi cateva luni bune din sezonul rece, care, de regula, transforma corpul foarte mult, asa incat, odata cu sosirea primaverii, simtiti nevoia unei schimbari, mai semnificativa sau aproape invizibila. De voi depinde ce si cum alegeti!

Vedetele sunt o sursa continua de inspiratie si, daca ramanem in pana de idei, cele mai noi aparitii la evenimente importante sau fotografiile lor sunt numai bune de studiat. Ideile imprumutate de la acestea sunt cele mai bune si cele mai avizate!

De la aparitia sa in controversatul film ,,50 de nuante de gri’’, Dakota Johnson, care a luat cate ceva din frumusetea ambilor sai parinti celebri, daca nu mai punem la socoteala si pe bunica materna, a lansat o noua moda in materie de coafuri, anume bretonul copilaresc, cu carare in mijloc, care poate face din orice femeie o fetita. Parul de lungime medie, cu onduleuri libere, naturale, completeaza aceasta alura tinereasca.

Pentru alt gen de femei, care nu au curaj sa arate atat de copilaresc, si doresc ceva mai tineresc, dar tot serios, este indicata coafura celebrei Kerry Washington: par mediu, egal, cu breton lung, cazut pe ochi intr-o maniera sic. Schimbarea nu este prea mare, dar este de efect, luandu-va de pe umeri cativa ani buni.

O dovada vie ca o coafura buna poate alunga cativa ani in plus este faimosul model international Naomi Campbell. Desi are o varsta, ea arata la fel de tanara si atragatoare, cu un breton texturat si parul lung, in scari, cu bucle ample, ce cad razlet pe umeri. Coafura este din categoria celor dezinvolte, menite sa transforme si sa intinereasca.

Bobul lung, cu margini lungi, egale, care inconjoara capul, aminteste de anii de liceu, cand fiecare fata cauta ceva care sa o faca sa arate cat mai bine. Acest gen de bob este usor de mentinut, cu o simpla perie si un uscator. Lipsa bretonului le face pe femeile care il aleg sa se simta mai bine, mai sigure pe ele, nefiind nevoite sa il domoleasca, sa il aranjeze permanent.

,,Coada de cal’’, cum este numita popular, a ramas mereu printre coafurile tineresti. Indiferent de culoarea parului sau de varsta purtatoarei, codita aceasta intinereste si invioreaza chipul si tinuta. Secretul este ca ea sa fie pozitionata cat mai sus, in crestet, pentru ca parul sa alunece si sa invaluiasca chipul.

Comentariii