DISTRIBUIȚI

Sexul, pasiunea si fluturii din stomac nu inseamna dragoste. Dragostea e un sentiment mult mai complex. Fii atenta la “simptome” ca sa nu te pacalesti singura!

 Te uiti la filme, citesti in carti, asculti cantece si te convingi singura ca nimic nu e mai frumos pe lumea asta decat dragostea. Si asa si este. Dar ce e dragostea? Uneori te poti pacali singura. Nu orice fel de afectiune inseamna dragoste. Atractia si faptul ca va distrati impreuna te fac sa te simti bine. Dar dragostea… Ei bine, dragostea e putin mai complicata.Bustle.com a scris despre cateva lucruri pe care le poti confunda cu dragostea, dar care nu inseamna dragoste.

Nu tot ce creaza emotii in tine inseamna dragoste

1. Sex, chiar daca e mult si cum iti place

Sunt sigura ca stii si tu ca sexul nu inseamna dragoste. Chiar daca e cel mai bun sex de care ai avut parte pana acum si daca ai orgasm de fiecare data. Inseamna ca aveti o chimie grozava. Si, nu, nu inseamna dragoste.

2. Dorinta si infatuare

Dorinta si infatuarea sunt, uneori, prezente la inceputul relatiilor romantice. Dar acestea nu dureaza si, daca treci prin aceste etape, nu inseamna dragoste neaparat. De aici, trebuie sa treci in faza de atasare.

3. Conexiunea intima

Daca esti norocoasa, o sa simti ca ai o conexiune emotionala cu multa lume. Cu sute de oameni. Si e bine si e placut. Dar daca simti asta fata de un barbat nu inseamna dragoste. Poate fi doar conexiune, si atat.

4. Pasiunea

Poti sa ai unele dintre cele mai pasionale relatii sexuale cu barbati de care nu esti indragostita si pe care nu ii iubesti. Daca te atrage extrem de mult nu inseamna ca esti indragostita de el.

5. Fluturii in stomac

Stiu ca fluturii in stomac sunt considerati ca cel mai important semn ca esti indragostita. Nu ai fluturi in stomac si cand esti foarte entuziasmata de ceva ce stii ca se va intampla? De exemplu, cand stii ca te revezi cu un prieten cu care nu te-ai mai vazut de foarte multa vreme. E tot o forma de dragoste, dar nu acea dragoste.

6. Distractia in doi

Daca esti destul de plictisita, te poti distra aproape cu oricine. Asta nu inseamna dragoste. Daca iti petreci timpul cu un tip amuzant, in prezenta caruia esti relaxata, nu inseamna ca te-ai indragostit de el. Asa ca nu confunda lucrurile!

7. Iti pasa de el

Daca esti om, ai sentimente. Asa ca iti poate pasa de un barbat cu care petreci mai mult timp si daca nu esti indragostita de el. Daca tii la el, iti place sa faci sex cu el si te intristeaza cand el are o zi proasta, tot nu inseamna neaparat ca e dragoste. Poate fi, dar nu neaparat.

Dragostea e mult, mult mai complicata de atat. Nu iti face iluzii ca aceste semne inseamna ca esti indragostita. Pe de alta parte, nici nu le ignora, pentru ele pot sa iti dea un semnal: ca te simti bine in prezenta acestui tip si ca, cine stie? Poate chiar e dragoste!

sursa: www.andreearaicu.ro, FOTO: Gulliver

Comentariii