DISTRIBUIȚI

Inca esti convinsa ca barbatii sunt un mister si ca nu pot fi deslusiti in niciun chip? Ei bine, masculii nu sunt chiar atat de greu de descifrat.

Gandirea lor este mai simpla ca orice! Daca te concentrezi putin si le acorzi putina atentie, le poti afla cu usurinta toate secretele.
Iata cateva dintrea acestea si cum trebuie sa te comporti cu partenerul tau daca vrei sa fii alaturi de el mai mult timp:

1. Nu le place sa flirtezi cu alti barbati de fata cu ei, cum nici tie nu-ti place ca-i fug ochii dupa altele.

2. Barbatii sunt atrasi de aspectul fizic doar la prima vedere. Socant, nu? Dar chiar de la prima intalnire vor sa aiba cu cine discuta: o persoana increzatoare, amuzanta, desteapta.

3. Este fantezia oricarui barbat sa fie dorit de mai multe femei in acelasi timp. Nu trebuie sa fie cu toate, doar sa aiba impresia ca le poate avea pe toate.

4. Orice barbat se va uita in decolteul unei femei. Nu mai incerca sa-l dezveti, certandu-l. E pe principiul „ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place”.

5. Barbatii adora complimentele. Si inca cum! Asa ca nu fii zgarcita cu ele.

6. Adora femeile care nu sunt inocente in pat. Nu trebuie sa fii actrita de filme porno, ci doar sa arati ca-ti place sa fii cu el. Si sa experimentezi.

7. Sunt mereu in competitie. Cu oricine, oricand. Inclusiv scu tine.

8. Vor sa fie imbratisati doar atunci cand simt nevoia de afectiune. E o dovada de slabiciune, deci nu-i aminti ca a avut nevoie de umarul tau vreodata.

 

Sursa: ele.ro

Comentariii