DISTRIBUIȚI
sursa foto: romaniatv.net

Stim ca in aceasta lume nu exista nimic perfect, insa multa lume tinde spre perfectiune.

Dar, oare, ce inseamna a fi femeia perfecta?

In zilele noastre a fi femeie este greu uneori, pentru ca se cere mult de la o femeie. Bine, bine, am vrut noi sa fim egale cu barbatii, dar parca nici chiar asa.

Pe langa faptul ca munceste ca un cal, are grija de casa, face copii si isi mai face timp si de omul iubit, ca acesta sa nu se simta neglijat, femeia mai trebuie sa suporte si operatii estetice acum, ca doar domnul vrea sani voluptosi, nu storsi de lapte.

Barbatii vor femei ca scoase din cutie, dar vor si mancarica, haine spalate si calcate, copii ingrijiti si cuminti si sa nu fie cicaliti sau obositi cu toane ca altfel pleaca la alta, da?

Dar de ce ar vrea femeia sa fie perfecta pentru un om superficial? Sau de ce cred unele ca a fi femeia perfecta inseamna sa ai sanii mai mari decat inima si, pentru a obtine ceea ce vor, e mai simplu sa aiba picioarele deschise si nu mintea?

A fi perfecta fizic e ceva trecator, si in plus, perfectiunea inseamna pentru fiecare altceva, iar uneori chiar imperfectiunile fac femeia sa fie perfecta in ochii celui care o iubeste si o pretuieste cu adevarat.

Asadar, femeile care vor sa le imbine pe toate pentru a satisface pretentiile unui om superficial, in timp ce ele nu sunt fericite asa, sau cele care se preocupa doar de aspectul fizic si-l transforma cu operatii estetice, ar trebui sa stie ca a fi sau a nu fi femeia perfecta, e ceva relativ si poate e mai important sa fie naturale si cu o inima buna, decat perfecte din bisturiu si atat.

Fericirea o face pe femeie sa fie frumoasa si iubirea o face perfecta si increzatoare in ea insasi. A fi sau a nu fi femeia perfecta, tine de caracter si de atitudine, nu de perfectiuni imprumutate sau inchipuite.

Comentariii