DISTRIBUIȚI

Pe timp de vară nu ai cum să ascunzi celulita. De aceea, e timpul să scapi de ea pentru totdeauna. Chiar dacă e greu de crezut, metodele naturiste îți pot îmbunătăți aspectul pielii!

Exfoliere cu granule de cafea

Avem nevoie de două ingrediente: cafea macinată și cremă de corp sau ulei.

Mod de preparare: 200 de grame de cafea macinată se amestecă cu o cremă de corp hidratantă, sau cu uleiul de măsline, migdale, argan, etc.

Amestecul se întinde pe zonele afectate și se masează cu o mănușă abrazivă. Se lasă să acționeze timp de 5-10 minute și se spală cu apă călduță. Acest procedeu va îmbunătăți circulaţia sângelui și vă va lăsa o piele fină și catifelată.

Împachetări cu argilă

Din cele mai vechi timpuri, argila a fost considerată o minune datorită proprietăților remarcabile pe care le are. Se poate folosi atât intern, cât și extern.

Avem nevoie de următoarele lucruri: 1-2 plicuri de argilă, zeama de la o jumătate de lămâie, 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri de ceai verde mărunțit. Toate aceste ingrediente se amestecă. Întâi argila cu zeama de lămâie, apoi se toarnă ușor uleiul, iar la final se adaugă ceaiul verde mărunțit, scrie avantaje.ro.

Se aplică această compoziție pe tot corpul (se insistă pe zonele afectate) și ne împachetăm în folie alimentară. Pentru a avea mai mult efect, este bine să punem pe noi și haine mai groase, pentru a determina corpul să transpire și a grăbi acțiunea argilei. Se stă așa aproape două ore, apoi ne clătim cu apă caldă și aplicăm pe corp o cremă anticelulitică sau hidratantă.

Tratament cu ananas și papaya

În acest fruct exotic se găsește bromelaină, o enzimă vegetală care are o acțiune antiinflamatorie și favorizează eliminarea edemelor care se află în cazul celulelor adipoase.

Ananasul conține fibre vegetale și este un excelent detoxifiant pentru organism.

În papaya avem un complex enzimatic care acționează asupra proteinelor, pectinelor, a anumitor zaharuri și lipide, împiedicând depunerea grăsimilor. Se recomandă consumul acestora, în fiecare săptămână.

Comentariii