DISTRIBUIȚI
sursa foto: one.ro

Daca pantofii pe care tocmai ti i-ai achizitionat, te strang si nu-i poti purta, poti sa-ti cumperi altii sau poti sa apelezi la cateva trucuri pentru ca pantofii visurilor tale sa fie de vis si nu de cosmar pentru picioarele tale.

Se spune ca din mare, mic, poti face dar ca invers nu ar fi valabil. Ei bine, in cazul pantofilor prea stramti, se poate sa-i facem cu o marime mai mare si astfel sa-i purtam fara probleme.

Prima incercare in acest sens, este purtarea lor inainte de evenimentul pentru care i-ai pregatit. Sunt ei noi, dar nu trebuie scosi din cutie chiar atunci cand pleci de acasa, ci trebuie purtati, ca sa te obisnuiesti cu ei, sa vezi cat de comozi sunt si sa se mai lase in cazul in care sunt prea ficsi pe picioare.

In cazul in care ti-e greu sa incalti pantofii, o crema hidratanta ti-ar putea fi de folos. Aceasta trebuie aplicata pe picioare dar si in interiorul pantofilor, mai ales spre varfuri, daca acolo e problema. Poate solutia asta functiona si atunci cand surorile Cenusaresei voiau sa-si insuseasca pantoful acesteia pentru a se marita vreuna cu printul, nu?
Bine, bine, nu e cazul aici. Presupunand ca pantofii tai nu sunt cu mult mai stramti decat trebuie, metoda cu crema, ar trebui sa aiba rezultate bune.

Totusi, daca nici asa nu poti lua pantofii in picioare, mai sunt si alte trucuri:

De pilda, poti umple doua pungi cu apa, le legi si le bagi in pantofi, apoi pui totul asa la congelator. Odata gheata formata, largeste si pantofii si poti obtine asa, o incaltaminte numai buna de purtat.

Un alt truc ce poate functiona, este sa te incalti cu niste sosete groase, apoi sa-ti bagi picioarele in pantofi si cu un uscator, de la o distanta sigura de ei, sa incalzesti zonele cu probleme.

Iar ultimul pont, este sa pui cate un cartof in fiecare pantof, ii lasi asa un timp si apoi, cand pantofii s-au largit suficient, scoti cartofii din ei si gata. Pantofii tai noi, vor fi numai buni de umblat fara sa te mai jeneze.

Sursa articol: fetelestiu.ro

Comentariii