DISTRIBUIȚI

Vedeta TV a surprins pe toata lumea, dupa ce s-a aflat ca la inceputul lunii ianuarie si-a dat demisia de la locul de munca. Decizia ei naste multe semne de intrebare pentru ca nimeni nu stie unde o sa lucreze.

Aflata intr-o vacanta in America alaturi de iubitul ei, Speak, Adelina doreste sa le arate fanilor ei pe unde merge si cat de fericita este in aceste clipe, chiar daca a ramas fara serviciu, momentan potrivit cancan.ro .

In spirit de gluma, vedeta TV si-a postat mai multe imagini de la sediul NASA, din Cape Canaveral, Florida, unde le spunea prietenilor virtuali ca si-a gasit acolo un job part-time. Pentru a continua gluma, Adelina a lasat si un mesaj la imaginile postate unde spunea ca se bucura sa face parte din grupul NASA.

In medie un inginer NASA castiga pe ora 61,8 dolari, iar pe luna in jur de 10.382 de dolari (10.138 de euro). Asta ar fi fost un salariu mult mai mare decat cel care il primea de la postul de televiziune unde prezenta o emisiune de noapte, impreuna cu Madalin Ionescu.

Dupa ce si-a dat demisia de la serviciu locul Adelinei Pestritu a fost ocupat imediat de Andreea Mantea. In urma acestei demisii au inceput sa apara unele zvonuri ca aceasta ar vrea mai mult sa se axeze pe latura personala, decat pe cea profesionala.

Comentariii