DISTRIBUIȚI

INNA – Artista cu cele mai mari cîştiguri peste hotare evită investiţiile

 

Inna nu se poate lăuda cu zeci de proprietăţi, şi nici nu şi-a dorit să investească în maşini, case sau apartamente. A rupt topurile muzicale internaţionale, fiind, fără îndoială, artista numărul 1 la „export”.

6824dc22a4dff4f76f87a16104710739_large

Inna a cîntat în toate colţurile lumii, este divă în pînă şi în America de Sud, prestează în ţară pe onorarii foarte mari şi a adunat o avere frumuşică, în ultimii ani. Cu toate această, bruneta nu face paradă cu proprietăţile sale sau cu maşini de lux. Nici nu ar avea cum, dat fiind faptul că aceasta a preferat să investească într-un singur imobil, ce-i drept o vilă de lux, destul de încăpătoare, într-o zonă selectă din capitală, în care locuieşte împreună cu mama şi bunica sa, atunci cînd se află în ţară, ea fiind mai tot timpul plecată peste hotare.

Acesta este de altfel singurul bun trecut pe numele său. Inna deţine şi o maşină destul de scumpă, pe care a primit-o însă pe baza unui contract de imagine şi pe care o schimbă la un anumit interval de timp. În rest, ea îşi păstrează banii în bănci, iar conturile sale depăşesc un milion de euro!

Cum Inna călătoreşte foarte mult şi petrece destul timp în Mexic, ea a avut posibilitatea să-şi cumpere casă peste hotare. Artista a refuzat şi preferă să stea la hotel sau în diverse proprietăţi puse la dispoziţie de organizatorii concertelor pe care le susţine.

O mare parte din banii cîştigaţi, vedeta îi cheltuieşte pe vacanţele în ţările calde, alături de mama sa.

Comentariii