DISTRIBUIȚI

Adolescenta nu este doar o perioada importanta a vietii, ci si singura perioada cand putem vorbi despre viata in sensul complet al cuvantului.

In viata sa incercam sa pastram un pic din inocenta copilariei, sa avem ceva din timiditatea unui adolescent, sa punem un pic de naivitate, apoi sa adaugam ceva din experienta unui adult, astfel vom fi mult mai aproape de fericire.

Adolescentii trebuie sa se concentreze doar asupra propriei persoane, de abia cand inaintam in varsta ne dam seama ca mai exista si alte persoane in jur.

12583726_937945869615629_52905573_n

Toti oamenii la adolescenta stiu care este legenda lor personala.

In acest moment al vietii, totul este limpede, totul este posibil si oamenii nu se tem sa viseze si sa doreasca ce le-ar placea sa faca.

Cu toate acestea, pe masura ce timpul trece, o forta misterioasa incearca incet, incet sa dovedeasca faptul ca legenda personala este imposibil de realizat. Sufletul lumii se hraneste cu fericirea oamenilor, sau cu nefericirea, ori cu invidia, ori cu gelozia.

Implinirea legendei personale este singura indatorire a oamenilor.

Orice adolescent simte nevoia de a face o cura de imbatranire: cateodata, a citi filozofie este mijlocul cel mai recomandabil.

Traieste adolescenta in cele mai frumoase moduri posibile si bucura-te de aceasta perioada, caci mai tarziu iti va lipsi!

Comentariii