DISTRIBUIȚI

Chiar şi cei, care au o atitudine sceptică față de ezoterie şi preferă o explicație a lucrurilor mult mai rațională şi mai materială, nu pot să nu fie de acord: numele – nu este doar un sunet. Există oameni, cărora li se potriveşte un anumit nume, dar există nume, care determină caracterul. Numele feminine cel mai des influenţează în cel mai neașteptat mod caracterul posesoarelor. Iată 5 nume, puterea interioară a cărora in mod deosebit se evidenţiază printre celelalte.

 

1. Victoria

Ea e învingătoarea in toate – în toate şi în dragoste şi în muncă. Chiar dacă posedă slăbiciunile sale, Victoria posedă o putere şi un potenţial colosal. Victoriile foarte des concurează cu bărbaţii şi câştigă. Adevărat, aspiraţia de a câştiga mereu îi poate juca fiesta în viaţa personală. Anume Victoriile mai rar decât celelate femei îşi găsesc partener pentru toată viaţa, doarece doar un bărbat puternic ar putea să trăiască alături de ea sub un acoperiş. Desigur, în orice regulă există excepţii, dar ele doar confirmă regula. Foarte preţios la Victorii este altceva: în momentele dificile din viaţă ele nu doar că n-o să-şi părăsească partenerul dar, vor sta cu ei umăr la umăr, chiar dacă vor trebui să reziste lumii întregi.

2 Natalia

Energetica Nataliei este stabilă. Ele sunt foarte hotărâte, de aceea să distrugi aemenea femei este foarte dificil. Punctele forte şi cele slabe ale Nataliei sunt atât de echilibrate spre deosebire de alte nume, încât putem spune, că aceste femei – sunt armonia în sine. Rezultatele pe care le ating aceste femei, deşi nu sunt ieşite din comun, în schimb sunt mereu vrednice. Misterul şi aura feminină, de care este înconjurat acest nume, atrag sexul puternic ca un magnet. Posibil, astfel se poate de explicat admiraţia care o manifestă bărbaţii străini faţă de fetele care poartă numele Natalia.

3. Elena

Elena se traduce ca „senin”, „luminos”. Nu întâmplător în poveştile ruseşti sunt atât de multe Elene. Şi doar a existat şi Elena din Troia, din cauza căreia a izbucnit un război. Pe lângă o mulţime de avantaje aceste femei au doar un singur neajuns – imaginaţie săracă. În rest Elenele – au logica bine dezvoltată şi absorb cunștinţele noi foarte uşor. Ele devin conducători foarte buni şi înţelepţi, soţii şi mame deosebite! Iubirea Elenelor este de obicei fericită şi pentru toată viaţa.

4. Tatiana

Tatiana – este o femeie minunată, pentru care elementul vital în viaţă este casa şi familia. Este înconjurată de confort, căldura şi bunătate, care place foarte mult oamenilor de care este înconjurată. Din această cauză casa tatianei este mereu plină de oaspeţi, şi în viaţa personală totul de obicei merge bine. Însăşi numele înseamnă „organizatoare”. Copii lor de obicei sunt înconjuraţi de grija şi căldură maternă, de aceea ei cresc buni la suflet şi fericiţi. Cîteodată alaturi de ea poate fi plictisitor, dar acest mic neajuns o să lovească pe linga toate avantajele sale.

5. Irina

În prezent se întâlnesc foarte rar fetiţe şi fete cu numele Irina, deşi în trecut acest nume era foarte popular. Purtătoarele acestui nume dispun de o energetică foarte puternică. Viaţa Irinelor plina de persoane şi evenimente interesante. Ele sunt prospere, norocoase şi foarte frumoase, şi nu doar la exterior, dar şi la suflet. Datorită combinaţiei dintre ”deşteptăciune şi atractivitate”, ele devin adevăraţi rechini în afaceri, şi conduc cu o uşurinţă de invidiat. Pentru bărbaţi sunt rivali destoinici, dar în acelaşi timp femei foarte atrăgătoare.

Comentariii