DISTRIBUIȚI
sursa foto: www.wonderbra.ca

Stiai ca forma pe care o au sanii tai poate dezvalui indicii importante despre felul tau de a fi? Despe tine, oare, ce dezvaluie forma sanilor?

Dupa cum stim, sanii constituie, de cand lumea, simbolul eternului feminin, ei facand parte din senzualitatea feminina si fiind unul din principalele puncte de atractie al fiecarei femei.

Si nu doar atat, ci se pare ca specialistii in stemomantie au descoperit ce poate dezvalui forma sanilor despre tine. Acestia au stabilit urmatoarele tipologii feminine care pot fi descoperite cu ajutorul formei sanilor dupa cum urmeaza:

Forma sanilor tip cirese, aceia mici dar indrazneti, arata ca femeile ce-i poarta sunt deosebit de sociabile si pot fi ideale partenere de viata. Viata intima a acestor femei nu este cu prea mari preferinte in acest sens si ele tind sa fie foarte neincrezaoare in ceea ce priveste fidelitatea partenerilor.

Forma sanilor tip para, dezvaluie despre posesoarele lor ca sunt femei extrem de simpatice, dar in relatiile pe care le au cu barbatii din viata lor, acestea impun o puternica personalitate ce adesea isi spune cuvantul. Puternice si incapatanate, aceste femei le vor face viata grea barbatilor care se incumeta sa le aiba ca partenere, iar un astfel de mariaj va fi foarte condimentat. Pe de-o parte viata sexuala cu o astfel de femeie va fi foarte incitanta, iar pe partea cealalta vor exista si destul de multe certuri cam aprinse.

Forma sanilor tip mar, de obicei apartin femeilor casnice si muncitoare, foarte dedicate familiilor. Din pacate, specialistii sustin ca aceste femei ajung greu la orgasm de obicei, insa daca reusesc sa dea peste un partener capabil sa le dezmorteasca simturile, si acestea pot experimenta senzatii greu de uitat.
Femeile ce au forma sanilor tip mar, sunt dispuse ca in viata sexuala sa incerce lucruri noi pentru satisfacerea partenerilor pe care acestea foarte rar ii schimba.

Sursa articol: acasatv.ro

Comentariii