DISTRIBUIȚI

Atat femeile cat si barbatii au anumite pretentii legate de un posibil viitor partener, insa exista oameni de care probabil consideram ca nu am putea lega nici macar o prietenie, darmai o relatie de iubire. Ei bine, da, toti avem dorinte unice in ceea ce priveste alegerea partenerului perfect, insa exista si lucruri comune in acest sens.

Astazi vreau sa vorbim despre ce fel de tipologii feminine evita barbatii in general. Sigur, nu toti barbatii fug de aceleasi lucruri, insa unii s-ar putea sa aiba destul de multe puncte comune privind alegerile pe care le fac.

Primul tip de femeie de care barbatii se feresc, este cel al fetei destepte, mereu prea buna pentru cei din jur. Nu este vorba ca lor nu le plac femeile destepte, ci, pur si simplu, unii barbati nu pot face fata unei fiinte cu personalitate puternica si minte ascutita care sa aiba mereu ceva de spus, oricat de obiective ar fi parerile emise. Barbatii prefera linistea in locul “razboiului intelectual”, oricat de bine ar fi femeia privita de cei din jur.

Femeile materialiste sunt la fel, de evitat de catre majoritatea barbatilor, pentru ca nu-si doreste nimeni pe cineva care sa puna pret pe partea materiala si nu pe persoana posesoare. Un barbat, mai degraba apreciaza o femeie independenta financiar, care sa nu se multumeasca cu putin, insa nici sa ia totul de-a gata, ci sa munceasca pentru banii ei. Si barbatul si femeia isi doreste sa fie iubit/a pentru ce este, nu pentru ce are, nu?

Alte tipologii feminine pe care barbatii cauta sa le evite sunt: cele care considera ca mereu au dreptate, chiar si cand nu au; cele obsedate de control si cele care se prefac.

Toate aceste categorii de femei fac din barbatul de langa, ori sa le trateze ca pe simple aventuri, ori sa fuga chiar inante de a incepe ceva, sau, in cel mai rau caz, sa devina o relatie toxica, distrugatoare pentru ambii parteneri.

Iubirea nu e de ajuns, iar intelepciunea niciodata nu e prea multa. Sa fim istete, zic.

Comentariii