DISTRIBUIȚI

Stim ca exista multe pisici care asteapta stapani blanzi si iubitori, iar daca te-ai decis spre a adopta o pisica, fie din adapost, fie de pe strada, atunci te felicit si iti si spun in continuare ce personalitate ai in functie de pisica aleasa.

Asadar, daca pisica aleasa de tine este una portocalie, asta inseamna ca tu esti o persoana sociabila si jucausa de care lumea se apropie foarte usor si, precum pisicile portocalii sunt vazute ca fiind adorabile, la fel esti perceputa si tu de catre oamenii din jur. Si cel mai probabil asa esti, comunicativa si volubila, nu?

In cazul in care pisica neagra a fost alegerea ta, prin asta dai de inteles ca pentru tine nu sunt deloc importante stereotipurile. Se stie ca pisicile negre nu prea sunt vazute cu ochi buni, dar pentru tine nu conteaza ce crede lumea, fiindca tu stii ca sunt fiinte ce merita iubite si pot oferi si ele, in schimb, iubire.

Pisica alba este, de obicei, alegerea persoanelor care apreciaza frumusetea si, in general, admira cam tot ce le inconjoara. Daca ai ales aceasta pisica este pentru ca ea te reprezinta, tu fiind o persoana careia ii plac lucrurile unice, clasice, mai mult.

Cand ai optat pentru alegerea unei pisici adulte, ai facut aceasta alegere deoarece tu estii o persoana mai rabdatoare si esti gata sa faci fata problemelor ce-ti pot aparea in cale. O pisica senioara, nu este la fel de energica precum una tanara, insa tu ai ales sa-i oferi o viata usoara chiar si asa, netinand cont de varsta si asta spune multe despre felul tau de a fi.

Daca pisica aleasa este pui, inseamna, probabil, ca esti foarte energica mereu si personalitatea ta se potriveste perfect cu cea a pisicutei dornice sa invete tot timpul noi lucruri. Alegerea ta mai spune despre tine ca esti un om dragastos si dornic sa oferi tot ce ai celor din jur.

Pisica aleasa, daca este sociabila, inseamna ca si tu esti o fire careia ii plac iesirile in lume, intalnirile cu oamenii si nu prea pare sa-ti pese ce cred altii despre tine. Iti place sa fii in centrul atentiei si astfel nici nu e de mirare ca ai ales o pisica ce vrea sa stea mai mult afară decat in casa.

In schimb, daca pisica aleasa este timida, inseamna ca nu te-a speriat comportamentul ei si ca sti ca in spatele temerii, acea pisica ascunde multa dragoste pe care o poate oferi. Poate motivul pentru care intelegi pisica aleasa este ca si tu esti o persoana timida, insa cei din jur se pot baza pe tine cu incredere.

Comentariii