DISTRIBUIȚI

Nimic nu se compata cu bunatatile pregatita in casa, iar daca ai pofta de ceva bun si iti mai si place sa gatesti, atunci trebuie neaparat sa incerci acest aperitiv gustos cu ciuperci si cascaval.

Aceasta reteta este una foarte simpla si rapida, iar combinatia de ciuperci si cascaval nu are cum sa dea gres in rasfatarea papilelor gustative.

Pentru a pregati acest aperitiv gustos, poti folosi ciuperci proaspete pentru un gust mai bun, dar nici cele din conserva nu sunt de evitat. Si in cazul in care nu ai cascaval, poti inlocui cu branza, iar in loc de ceapa verde poti folosi patrunjel si pentru un plus de culoare si aroma, ardeii de mai multe culori sunt numai buni.

Dar hai mai bine sa vedem ingredientele si modul de preparare al acestui aperitiv gustos cu ciuperci si cascaval.

Ingrediente:

Ciuperci, 200 g
Cascaval, 200 g
5 oua,
5 linguri faina
Ardei grasi, 2
2 cepe sau 2 legaturi ceapa verde
Praf de copt, 1 plic
Sare si piper

Mod de preparare aperitiv gustos cu ciuperci si cascaval:

Ceapa, ciupercile si ardeii se curata, se spala si se taie cubulete, apoi cascavalul se rade si se amesteca impreuna cu restul ingredientelor.
Dupa aceasta, se bat galbenusurile spuma cu un praf de sare si se adauga si ele peste intreaga compozitie de cascaval cu legume.

Dupa ce totul a fost incorporat, se bat si albusurile spuma si se adauga si ele, omogenizandu-le cu grija, dupa care si faina impreuna cu praful de copt se amesteca usor cu intreaga compozitie.

Cand ai terminat cu acesti pasi, totul se rastoarna intr-o tava ce, in prealabil, a fost tapetata cu hartie de copt si se pune in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 40 de minute.

Se verifica spre final cu o scobitoare, iar cand e gata acest aperitiv gustos cu ciuperci si cascaval, se lasa la racit si apoi se scoate din tava, se taie felii si se consuma cu mare pofta.

Comentariii