DISTRIBUIȚI
sursa foto: ilyke.co

Fie ca unele femei accepta mai usor sau nu faptul ca partenerii lor se uita dupa alte femei, acest lucru este un fapt concret si, mai mult, motivul pentru care barbatii se uita dupa femei, este si dovedit stiintific.

Acum ca unii barbatii se ascund mai bine decat altii atunci cand ale lor partenere sunt prin preajma, e alta treaba, dar un lucru e cert: toti barbatii se uita dupa femei si intorc si capul dupa ce trec de ele, ca sa le vada si din spate, nu doar din fata. Bine, daca esti langa iubitu-tau, s-ar putea ca acesta sa se abtina de fata cu tine, dar asta nu inseamna ca al tau nu se uita dupa altele cand nu observi tu.

Ca daca tu vezi ca el se uita dupa altele, e grav, incepi sa-ti faci tot felul de ganduri in cap, cum ar fi:

  • Sa crezi ca partenerul o vede pe ea, sau in general, pe alte femei, mai atragatoare decat pe tine;
  • Sa consideri ca iubitul tau nu mai este multumit de tine;
  • Sa iti incolteasca in minte ideea ca el se va gandi apoi la femeia aceea vazuta pe strada, etc.

Ei bine, daca ai aceste temeri, ar trebui sa eviti cearta cu perechea ta, pentru ca nu e vina lui. Serios, chiar nu e, ci barbatii sunt programati genetic sa doreasca diversitate iar ei nu fac decat sa raspunda instinctului. Asta nu inseamna ca te inseala sau ca vrea alte femei neaparat. Daca e cu tine, inseamna ca pe tine te vrea, nu? Iar daca se uita la alte femei, nicio grija, la fel cum ii apar in cale de repede, asa de rapid ii si dispar din amintiri.

E vorba doar despre un instinct nevinovat si chiar daca au sau n-au partenere, barbatii se uita dupa alte femei, insa nu pot iubi mai mult de una, asa ca relaxeaza-te, nu e, chiar, ca si cum te-ar insela.

Comentariii