DISTRIBUIȚI

Andreea Balan traieste o frumoasa poveste de dragoste cu actorul George Burcea, iar lucrurile par sa devina tot mai serioase. Bat clopote de nunta pentru cei doi? Iubitul vedetei nu are nicio retinere sa-si declare public dragostea pentru Andreea si chiar sa vorbeasca despre casatorie

George Burcea este unul dintre actorii noii generatii. Acesta a lansat de curand un cel de-al doilea album de poezii, care a avut vanzari mult mai mari decat estimarile initiale. Insa numele lui a devenit mult mai cunoscut in momentul in care a devenit, oficial, iubitul Andreei Balan. Desi sunt impreuna doar de cateva luni, actorul nu se sfieste sa vorbeasca despre casatorie.

 “Avem o relație normală, suntem doi oameni normali care ne iubim, este foarte frumos ce avem. Despre căsătorie, nu știu, o întrebați pe Andreea. Vedem ce o fi. Dacă ne vedem până la adânci bătrâneți? Sigur. De ce nu? O iubesc foarte mult”, a declarat George pentru Cancan.

Andreea-Balan-George-Burcea-2

Andreea si George sunt nedespartiti din vara anului trecut. Cei doi s-au mutat deja impreuna si incearca sa petreaca mult timp impreuna, desi ambii au un program extrem de aglomerat.

“Am proiecte în desfășurare, planuri multe pe plan profesional. Un film pe care îl voi lansa. Este o  perioadă bună. Sunt același om, pentru mine nu s-a schimbat nimic. În ceea ce fac mă inspiră marea, eu sunt din Eforie Sud și îmi place marea, merg des acasă. Relația cu ai mei este foarte bună, sunt părinții mei și nu cred că avea ce să se schimbe, toate sunt la fel”, a mai spus actorul.

Andreea Balan a trecut printr-o despartire cu scandal de Keo dupa o relatie de opt ani. A urmat apoi americanul Michael, insa odata ce l-a cunoscut pe George Burcea a declarat de mai multe ori ca este barbatul ideal si nu exclude varianta sa devina mama chiar anul acesta. In prezent, artista promoveaza piesa “Uita-ma”, lansata in colaborare cu Cortes. Artista se bucura de succes si cu emisiunea “Te cunosc de undeva”, premiata de Tv Mania cu titlul de cea mai performanta emisiune de divertisment.

FOTO: AGENTIA DE PRESA MONDENA

Sursa: agentiadepresamondena.com

Comentariii