DISTRIBUIȚI

Culoarea roz a sarii este data de continutul manganului si a fierului.

Sarea roz de Himalaya este utilizata in mod deosebit de persoanele care au o viata sanatoasa, deoarece prezinta in compozitia sa multe oligoelemente si minerale.

Aceasta prezinta multiple beneficii pentru sanatate precum : un ridicat aport de oligoelemente si minerale,
imbunatateste circulatia sangelui, dizolva toate substantele care provoaca pietre la fiere ori la rinichi,
echilibreaza nivelul ph-ului din organism, transfera corpului energia cristalelor de sare, stimuleaza procesul de vindecare a unei persoane bolnave, scade pofta de mancare, previne aparitia artritei si osteoporozei, dar si a gutei, elimina kilogramele in plus, care ne dau mari batai de cap.

Baia cu sare roz de Himalaya este benefica in vindecarea afectiunilor pielii, durerilor reumatice si articulare, infectii recidivante, intarirea imunitatii, afectiuni ginecologice si pentru detoxifiere.

Compresele cu sare roz de Himalaya si apa sunt utile in cazul artritei, osteoporozei, gutei ( a durerilor reumatice), dar si in cazul ranilor deschise care se vindeca mult mai usor.

Inhalatiile cu sare roz de Himalaya cu apa sunt indicate in cazul afectiunilor respiratorii, precum: infectii ale urechii, bronsita, astm bronsic, sinuzita.

Este contraindicata femeilor insarcinate si celor care sunt in perioada de alaptare.

In mod sigur daca vei incerca aceasta sare cu regularitate vei obtine rezultate foarte bune si nu vei regreta. Sanatatea ta este cea mai importanta asa ca profita de tot ce ne inconjoara si ne face bine organismului si obtinem rezultate pozitive.

Comentariii