DISTRIBUIȚI

O viata sexuala regulata tine de cat de bine se cunosc si se potrivesc cei doi parteneri.

Activitatea sexuala ajuta la satisfacerea ambilor parteneri cu privire la placerile acestora, dar si la partea psihica si emotionala a persoanei implicate. Persoanele care fac sex mai des sunt mereu cu zambetul pe buze, calmi, plini de energie, detensionati de probleme.

Beneficiul medical al actului sexual consta in nivelul scazut de oboseala si stres asupra organismului, scop terapeutic al sistemului imunitar, o functionare mai buna a memoriei si a digestiei, dar si la un somn mult mai linistit. Un alt beneficiu este acela ca ajuta vederea si stimuleaza cresterea dentridelor. De asemenea scapa organismul de stari emotionale depresive si scade nivelul de cortizol.

Sexul regulat apropie mai mult partenerii, dezvoltand astfel sentimente unul pentru celalalt, facandu-i pe ambii fericiti si dornici de noi incercari si totodata ajuta la aspectul fizic, avand o buna flexibilitate si tonifiere asupra organismului.

12243904_908185052591711_128166276_n

Se stie ca daca ai o viata sexuala constanta, sexul este un bun exercitiu cardiovascular si nu conteaza varsta daca tu te simti bine si ai o varsta inaintata dar totusi iti poti satisface unele fantezii si bineinteles ajuta la respectul fata de propria persoana.

Daca esti intr-un cuplu trebuie sa-ti mentii viata sexuala in mod regulat caci ai multe beneficii,iar daca nu ai pe cineva fa-ti, caci te ajuta atat mintal cat si fizic. Experimentezi orice dorinta ai si iti satisfaci toate placerile trupesti, poti avea parte de diversitate. Vorbim de o multitudine de fantezii, pozitii, lucruri ce pot fi facute cu persoana draga, iubita, nu fiecare fantezie cu o alta persoana, deoarece in cazul femeilor respectul de sine despre care vorbeam mai sus dispare. Nu e o lauda ca ai fost cu mai multi barbati. In ceea ce privestebarbatii, acestia se simt ca niste macho cu mult respect fata de propria persoana.

Asadar, bucurati-va de timpul liber cu persoana draga si lasati grijile de o parte, caci veti fi plini de viata!

Comentariii