DISTRIBUIȚI

Ingrediente:

alte condimente, după gust
2 foi de dafin rupte în bucăţi mici
cimbru
450 g brânză semi-tare
2 căţei de usturoi, tăiaţi în bucăţi mici

Reteta: Prajitura cappuccino fara coacere
Reteta: Rulouri de pui si cascaval!
Reteta: Prajitura BOEMA

Mod de preparare:

Brânza coaptă cu usturoi este o delicatesă pe care o poate face oricine în 30 de minute, din numai câteva ingrediente.

1. Se încălzeşte cuptorul la aproximativ 190 de grade. Brânza se pune într-un vas de cuptor mic, pe hârtie de copt. Cu vârful unui cuţit, se dau găurele în bucata de brânză, iar în ele se introduce câte o bucăţică de usturoi.

2. Usturoiul rămas se presară peste bucata de brânză împreună cu foile de dafin, cimbrul şi celelalte condimente (de exemplu piper, boia, etc, după gust).

3. Vasul se acoperă cu folie de aluminiu şi se bagă la cuptor pentru aproximativ 25 de minute sau până când se înmoaie suficient.

Brânza coaptă cu usturoi se poate servi cu focaccia sau pâine prăjită.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un LIKE, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook .

Comentariii