DISTRIBUIȚI

Nu este nici blond, nici brunet, ci un amestec între cele două. Stiliștii au decis că bronde este nuanța de păr a anului 2016.

Ce este bronde

„Bronde este modul perfect pentru femeia brunetă care vrea să încerce nuanțe de păr mai deschise, fără a fi nevoită să se facă complet blondă“, spune Jason Backe, stilist. „Este acel amestec perfect dintre o nuanță de maro deschis cu accente blonde subtile care, atunci când este amestecat cu restul de păr, capătă culoarea mierii,“ explică stilistul.

Backe spune că trăsătura definitorie a acestui trend în materie de vopsire a părului este o variație de tonuri de negru și aurii, mai degrabă decât una sau două variații.Acest lucru înseamnă că poate exista o gamă de culori diversă pentru fiecare persoană în parte. Cu toate acestea, Backe spune că este mai ușor pentru brunetele naturale să obțină acest look. Și asta pentru că dacă încerci să pui nuanțe mai închise în părul blond, există riscul ca rezultatul final să nu fie cel așteptat.

bronde-hair

Cum se face și cât se menține pe păr

Fiecare stilist are propria sa tehnică de vopsire a părului. Odată ce te vei vopsi bronde, trebuie să ai grijă de părul tău, pentru a te bucura cât mai mult de această nuanță.

Folosește un șampon special pentru părul vopsit, astfel încât nuanța nu se modifice atunci când intră în contact cu razele soarelui sau cu apa. Totodată, este important să folosești și balsam de păr, pentru a avea un păr strălucitor cât mat mai mult.

 

Sursa articol:  clickpentrufemei.ro

Foto: theartmuse.me/ ry.com.au

Comentariii