DISTRIBUIȚI

Nu exista barbatul perfect, la fel cum nici femeia perfecta nu exista. Insa fiecare dintre noi isi doreste ca persoana de langa sa fie intr-un anume fel, iar daca l-am gasit si are calitatile dorite atunci este barbatul perfect pentru noi.

Printre principalele calitati personalitatea este una importanta, sarmul si bunele maniere sunt esentiale in orice imprejurare. Cu toate ne dorim o persoana curata, ingrijita, care sa fie atenta la modul in care arata, cum se imbraca. Un barbat adevarat va lupta pentru persoana iubita si va sti sa-si impuna respectul fata de cei din jur, va avea coloana vertebrala. Simtul umorului este important atat pentru femei cat si pentru barbati, caci cu acesta putem cuceri persoana de langa noi.

In momentul in care iesim pe strada cu ei de mana trebuie sa fim mandre ca este al nostru si poate alte femei intorc capul dupa el, valabila si viceversa.

Personal, imi place ca barbatul de langa mine sa fie inteligent, mai inteligent decat mine pentru a avea ce sa invat de la el, sa aiba principii si scopuri in viata pe care sa le atinga cu vointa, incredere in sine si putere de a lupta pana la capat indiferent de imprejurari, sa stie sa se impuna atunci cand trebuie, dar cu maniere, ca un domn elegant si educat. Sa fie sincer cu mine in orice problema ar fi, sa fie deschis la comunicare, sa putem vorbi despre orice fara retineri.
12366780_918873604856189_814945004_n

Barbatul „perfect” trebuie sa stie sa fie acolo atunci cand ai nevoie, sa iti ofere o imbratisare sincera si calda chiar si atunci cand razi sau plangi. Sa iti ofere haina lui daca ti-e frig, sa fie un cavaler demn de apreciat.

Barbatul este capul, iar femeia este gatul. Asadar, gatul poate intoarce capul cand si in ce directie
vrea el!

Comentariii