DISTRIBUIȚI

Nu-i asa ca abia asteptati sa i-l pregatiti si sa il serviti? Foarte simplu de gatit. Pentru asta
aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

– 1 kilogram de ficat, plamani si inima
– 1 kilgram de ceafa
– 3 cepe
– 100 de grame de orez
– sare, cimbru, piper macinat dupa gust
– mate de umplut

Cum se prepara?

Punem in oale separate la fiert carnea de inima, plaman si ficat. Orezul il punem la fiert iar intre timp calim ceapa taiata marunt. Dupa ce s-au fiert carnea cu inima, plamanii si ficatul le dam prin masina de tocat carne intr-un vas mai mare. Peste tocatura adaugam orezul, ceapa si condimentele. Cu aceasta compozitie umplem matele, care trebuie sa fie mai groase. Matele le putem umple cu o masina speciala pentru umplut. Din loc in loc le mai legam pentru a se forma bucati. Apoi le punem la fiert 30-40 de minute. Apoi il lasam sa se scurga bine si il putem servi la aperitiv.

Pofta buna!
12336198_918619431548273_1695128841_n

Comentariii