DISTRIBUIȚI
sursa foto: feminis.ro

Problemele comune, de zi cu zi, pot fi rezolvate destul de usor cu ajutorul unor solutii ingenioase, asa ca astazi iti voi prezenta cateva dintre astfel de metode simple si eficiente, menite pentru a-ti usura viata.

Spre exemplu, daca ai un copil caruia ii place sa lipeasca abtibilduri prin casa si nu numai, probabil te ingrozeste gandul ca va fi un chin sa le dai jos. Insa una din lista de metode simple care te va ajuta in acest sens, este maioneza. Aceasta se aplica pe abtibild, se lasa vreo cinci minute si apoi totul se va indeparta foarte usor.

In cazul in care ai probleme cu pantofii care te strang, metode simple se pot gasi si aici, iar una dintre ele este sa pui apa in doua pungi pe care sa le legi, apoi le bagi in pantofi si-i pui asa in congelator. Atunci cand apa va ingheta, pantofii se vor largi si vor deveni, asa, numai buni de purtat.

Ca sa racoresti vinul, fara sa-l diluezi folosind gheata, una dintre metode simple ar fi sa pui struguri la inghetat, apoi boabele acestora sa le pui in pahare. Asa vei avea un vin bun, rece si sofisticat.

In cazul hainelor mai greu de spalat, cum sunt blugii, ori sacourile, sau pur si simplu pentru a scapa de un miros neplacut al hainelor, o solutie din aceasta lista de metode simple ar fi sa pui votca intr-un pulverizator si sa o aplici pe haine. Votca se evapora, scapi de mirosul neplacut si oferi viata mai lunga hainelor.

Iti place sa joci jocuri pe smartphone? Daca da, probabil si pe tine te deranjeaza reclamele ce tot apar. In acest caz, una dintre cateva metode simple de a scapa de ele, este sa-ti pui telefonul pe modul “avion” atunci cand joci. Aceasta solutie te scapa si de reclame si te ajuta si sa economisesti bateria.

Iar daca ai o jucarie, ceva, care functioneaza cu baterii si acestea sunt mai scurte decat ai nevoie, poti mototoli folie de aluminiu si astfel, umpland locurile lipsa, bateriile ajung bine unde trebuie si vor functiona perfect.

Si ultimul pont din aceasta lista cu metode simple pentru a-ti usura viata, este miezul de nuca ce nu este doar bun si sanatos, ci si eficient impotriva zgarieturilor de pe mobila. Astfel ca daca freci zona de lemn afectata cu miez de nuca, aceasta va ramane ca si cum nici nu ar fi fost zga

Comentariii