DISTRIBUIȚI

Pe langa mersul la sala, mancatul sanatos, dormitul suficient si asa mai departe, mai poti apela si la alte cateva metode simple prin care poti arde calorii si partea placuta este ca nu implica efort.
Da, metabolosmul tau poate fi pus la treaba in timp ce te bucuri de activitati simple si placute.

Ce ai zice sa mesteci niste guma? Ai citit bine, mesteca guma si, pe langa o respiratie reimprospatata, la fiecare 12 minute, arzi 11 calorii. Simplu, nu?

Pedaleaza. De ce sa mergi la sala cand timpul iti permite sa dai o tura cu bicicleta prin oras? Astfel ai mai multe avantaje: esti in aer liber, vezi ce mai e nou pe afara si in timp ce pedalezi 15 minute in ritm moderat mai arzi si 102 calorii.

Plimba-te inainte de masa de dimineata. Stim ca esti somnoroasa si poate ti-e foame, dar o invigorare in aer proaspat nu strica si daca te plimbi si numai 20 de minute, poti arde 100 de calorii.

Iesi la biliard cu prietenii. Te distrezi si arzi calorii, ce poate fi mai convenabil de atat? 35 de minute de a juca biliard, sunt suficiente pentru arderea a 99 de calorii.

Ai lift la blocul unde stai? Bun. Evita-l! alege sa urci si sa cobori scarile tu insati si astfel scapi de 7-10 calorii la fiecare minut.

Bowlingul ar putea fi o alta varianta buna de distractie si de ars 102 calorii la jumatate de ora.

Cntrar miturilor, rasul nu ingrasa, ba din contra, prin ras poti arde 1.3 calori/minut.

Aminteste-ti de copilarie si treci la sarit coarda. Astfel arzi 113 calorii la 10 minute.

Joaca ping-pong 25 de minute si arzi astfel alte 100 de calorii.

Mergi la cumparaturi si apoi gateste. Studiile arata ca 45 de minute in bucatarie, gatind, te ajuta sa scapi de peste 102 calorii.

Danseaza. Sau macar da muzica tare cand faci curat si asa te vei misca mult mai mult ca de obicei, iar asta nu poate fi decat benefic in lupta cu plusul de calorii aflate in corp.

Comentariii