DISTRIBUIȚI

Exista perfectiune? Tu te apropii de a fi femeia perfecta?
Ei bine, da, exista perfectiune si ghici ce?! Ea se afla chiar aici, in tine!

Cateva semne care-ti arata daca esti femeia perfecta:

Pentru ca perfectiune nu inseamna photoshop, machiaj in exces si nici coafuri mereu perfecte. Perfectiunea nu se afla in falsitate! Ci perfectiunea se afla in femeia adevarata, reala, cea care munceste pentru banii ei. Cea care dimineata se trezeste ciufulita si, poate, cu cearcane la ochi si nu sta ore intregi in fata oglinzii pentru a se dichisi si poate inca are picioarele umflate dupa o zi grea de munca.
Perfectiunea nu este cea vazuta in ziare, reviste sau reclame, ci in femeia puternica, increzatoare in ea insasi. In femeia care nu se teme sa fie cum e ea defapt, chiar si in preajma barbatilor si care nu se simte neaparat vinovata ca de obicei cheltuie mai mult pe mancare decat pe imbracaminte si asteapta reducerile pentru a-si reinnoi garderoba.
Femeia perfecta nu se plange ca nu arata ca un model si isi accepta defectele pe care nu le poate schimba fara a invidia alte femei si se focuseaza pe calitatile proprii. Ea este naturala si se simte bine in pielea ei exact asa cum este, fara silicoane, botox, operatii estetice sau alte artificii nefolositoare.
O femeia perfecta este cea in care se regasesc elemente precum: personalitate, siguranta, dragalasenie, sexualitate, eleganta, independenta, loialitate si sinceritate.
Perfectiunea nu consta in cheltuirea a mii de euro lunar pentru intretinerea personala, ci casa ta poate fi exact centrul de infrumusetare pe care ti-l doresti. O femeia perfecta nu incearca sa para ce nu este si nici sa impresioneze sute sau mii de persoane pentru a se simti speciala, ci se simte bine cu ea insasi exact asa cum este.
Atunci cand esti tu insati, iti permiti sa fii cat de “nebuna” vrei si nimeni nu te poate condamna pentru asta. Si, cel mai important, nu ti-e teama sa te exteriorizezi in conformitate cu emotiile si sentimentele ce le ai la momentul respectiv, pentru ca tu sti ca defectele te fac unica defapt si nici chiar anumite semne de pe corp nu te deranjeaza.
Perfectiunea inseamna starea ta de bine si asta se emana din interior spre exterior si tine doar de tine!

Comentariii