DISTRIBUIȚI

Antonia isi doreste sa divorteze cat mai repede de Vincenzo Castellano, procesul fiind mult ingreunat de legislatia italiana. Iata cati bani ar vrea artista sa primeasca lunar de la sotul ei.

Antonia si Vincenzo Castellano inca nu au divortat, desi sunt separati de doi ani. Procesul divortului este mult ingreunat de legislatia italiana, dar si de multe amanari ale termenelor de prezentare in fata judecatorilor.

Artista isi doreste sa devina o femeie libera, legal, pentru a se putea marita cu Alex Velea si sa isi boteze baiatul, pe Dominic, care are deja 1 an si doua luni.

Antonia ar avea posibilitatea sa ii ceara lui Vincenzo Castellano multi bani ca si intretinere lunara, toata viata, sau pana se va recasatori, insa nu va face acest lucru.”Ar fi fost o posibilitate sa solicitam aceasta pensie, era dreptul ei.

antonia-dominic-mers

 

Nu se va intampla insa acest lucru, Antonia nu vrea asa ceva”, a declarat pentru Libertatea avocatul artistei, Ioan Todan.

Divortul se va infaptui, se pare, peste doua saptamani. ”Cred ca in doua saptamani se va termina totul, asa am fost anuntati, ca ancheta sociala ar fi in curs de finalizare, urmand sa primim actele necesare la notar in cat mai scurt timp, la urmatorul termen, din luna martie”, a adaugat acesta.

 

Sursa: Agentia de presa mondena

Comentariii