DISTRIBUIȚI

Pe 30 noiembrie se sarbatoreste Sf. Andrei, ocazia cu care femeile ce poarta numele Andreea isi celebreaza onomastica. Asadar, daca ai vreo ruda, prietena sau colega care poarta acest nume, ar fi frumos din partea ta sa ii oferi un buchet de flori.

De Sf. Andrei, poti incanta doamnele si domnisoarele numite Andreea cu o floare, un buchet de flori sau un cos de flori.

Dar, ce fel de flori sa alegi cu aceasta ocazie?

Poti tine cont de mai multi factori:

Semnificatia numelui. Numele Andreea provine din limba greaca si semnifica ideea de curaj. Femeile ce poarta acest nume de botez sunt indraznete si nonconformiste, sociabile, darnice, intreprinzatoare, optimiste. Asadar, ai putea opta pentru un aranjament floral indraznet, atipic.
Semnificatia culorilor. Violet – maretie, lux. Alb – curatenia, nevinovatia si puritatea. Oranj – caldura si fericire. Rosu – pasiune, libertate, putere, dragoste aprinsa. Tu alegi ce vrei sa transmiti!
Semnificatia florilor. Orhideea este o floare delicata, care transmite afectiune, fiind ideala pentru aniversari. Frezia simbolizeaza nevinovatia, increderea si prietenia. Trandafiri roz – exprima recunostinta si apreciere, gratie si delicatete. Trandafiri portocalii – exprima entuziasm si dorinta.
Flori de sezon. Crizantema este una dintre cele mai frumoase flori de toamna. Simbolizeaza optimism si bucurie, in Japonia, existand chiar si un „Festival al fericirii”, pentru a sarbatori aceasta floare in fiecare an. Garoafele, mestesugit strecurate printre alte flori, au un efect surprinzator.

Iata cateva de exemple de buchete de flori realizate de floraria online FloriCuDrag.ro, pe care vi le recomandam de Sf. Andrei :

buchet-de-flori-eveniment

Contine : trandafiri, miniroza,ruscus,salal
Numar total fire : 31
Felicitare gratuita.

buchet-de-19-trandafiri-galbeni-si-portocalii
Contine : 19 fire de trandafiri, eucalipt
Felicitare gratuita.

aranjament-floral-cu-minirosa
Contine : minirosa, hypericum, phytosporum
Cos special
Felicitare gratuita.

buchet-de-49-frezii-multicolore
Contine : 49 fire de frezii multicolore, salal, eucalypt, beargrass
Felicitare gratuita.

Comentariii