DISTRIBUIȚI

Suntem cu totii putin ciudati. Si viata este putin ciudata. Iar cand intalnim pe cineva a carui ciudatenie este compatibila cu a noastra, cream cu el o conexiune si o ciudatenie mutual satisfacatoare pe care o numim dragoste.

Iubirea este tot ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt.

Reprezinta dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.

Iubirea este o poveste reala de viata, pe care o traim fiecare dintre noi si pe care ne-o asumam, caci poate aduce mari dezamagiri daca nu suntem cu picioarele pe pamant si nu avem ochii deschisi. Desi nu noi decidem sa iubim. Nu se poate controla totul din creier.
12436135_928863210523895_1370239708_n

De multe ori intram intr-o relatie doar pentru a nu fi singuri, pentru a fi in rand cu ceilalti care formeaza un cuplu. Iubim cu adevarat atunci cand ne pierdem in ochii partenerului, atunci cand avem incredere fara sa avem teama ca ne minte sau ne-ar dezamagi.

Iubim atunci cand simtim ca ne completam cu persoana de langa noi, cand doua suflete formeaza o singura inima cu aceleasi batai. Iubirea nu este pasiunea, care se stinge atunci cand ramane fara oxigen, ci, ea arde incet si este nemuritoare.

Desi multe cupluri divorteaza in ziua de azi sau nu mai apuca sa se casatoreasca, nu inseamna ca dragostea adevarata nu exista. Totul depinde si de personalitatea fiecaruia, de cate compromisuri este gata sa faca, daca este pregatit sa accepte atat calitatile cat si defectele persoanei laturalnice.

Cauta iubirea cu inima, nu cu capul!

Comentariii