DISTRIBUIȚI
sursa foto: businessbraggerblog.com

Desi retelele de socializare sunt extrem de populare, unele postari de pe facebook si nu numai, iti pot strica imaginea. De aceea iti voi spune in continuare ce nu trebuie sa faca o doamna pe facebook, daca vrea sa fie in continuare vazuta bine si tratata cu respect chiar si in mediul online.

In primul rand, o doamna nu ar trebui sa trimita sau sa raspunda la cat mai multe cereri de prietenie doar pentru a creste numarul de prieteni din lista si a incerca sa para populara pe facebook. Vanatoarea de prietenii virtuale si like-uri, e mai mult pentru o pustoaica, nu pentru o doamna serioasa. Si apoi, la ce foloseste o lista de sute sau mii de oameni pe facebook cu care nici macar nu schimbi o vorba vreodata?

O doamna nu simte nevoia sa dea mereu raportul pe facebook cu privire la ce face sau unde se afla si nici nu prezinta ce mananca sau ce bea in fiecare zi, sau daca ploua afara si nici daca e luni sau vineri, pentru ca stie ca si altii cunosc aceste lucruri, in timp ce altele chiar nu sunt interesante.

Fiecare alege sa posteze ce vrea in spatiul lui pe facebook sau in alt loc virtual, insa o doamna nu cred ca isi va insira in “public” toate problemele strict personale cum sunt cele de munca sau despre relatii amoroase, mai ales detaliate, si nu isi schimba starea civila de fiecare data cand se cearta sau se impaca cu partenerul si nici nu isi expune corpul in poze indecente.

O doamna care se respecta pe ea insasi, in primul rand, ii respecta indeajuns de mult si pe altii incat sa nu se expuna in situatii penibile pe facebook, sau sa devina agasanta cu postarile sale, pentru ca o doamna, este o doamna, atat offline cat si online.

Comentariii