DISTRIBUIȚI

In linii mari, cam toate femeile isi doresc aceleasi lucruri si cand vine vorba despre cadrul unei relatii amoroase dar si in general. Desi barbatii au dificultati in a intelege ce-si doresc femeile, treaba nu este chiar atat de complicata pe cat pare la inceput si ii putem ajuta sa ne (re)descopere.

Pentru a simplifica si mai mult lucrurile si pentru ca tie sa-ti fie mai usor sa vezi ca nu esti o ciudata si nici prea complicata asa cum te face el uneori sa crezi, iti prezint o lista de cateva lucruri esentiale intr-o relatie de succes, pe care multe femei le pretind partenerilor.

Sa incepem:

– In primul rand, o femeie cere intr-o relatie, si nu numai, respect! Fiecare femeie isi doreste ca opiniile sale sa fie respectate si la fel si locul de munca, prietenii, interesele, corpul si mintea. Un barbat care manifesta respect fata de partenera sa, chiar daca nu este de acord cu tot ce face sau ce spune ea, trebuie sa-i recunoasca acesteia aportul valoros si implicarea.

– In cadrul unei relatii amoroase, femeia isi doreste sa faca sex de calitate cu partenerul sau si il vrea implicat, dedicat, grijuliu, romantic si atent si la nevoile si placerile ei.

– Femeia isi doreste sa petreaca timp cu omul iubit, iar daca acesta se implica, nerugat, si in treburile casei, e si mai bine, nu?

– Comunicarea isi are si ea un rost important in mentinerea unei relatii sanatoase, asa ca nu te sfii sa-ti provocii barbatul la vorba, poate chiar asta asteapta. Iar daca o faci cu inteligenta si ton jucaus, poate chiar vei avea parte de un moment de rasfat si complimente bine meritate.

– Detaliile mici fac difentele mari si nu e nimic gresit in a cere iubitului tau sa iti si dovedeasca, nu doar sa spuna, ca ii pasa cu adevarat de tine

Pe langa toate astea, umorul si provocarea dar si iubirea si dovada iubirii sincere si neconditionate fac din femeie aliatul perfect si prietenul de nadejde de toata viata. Acum, misiunea noastra ca femei, este sa gasim barbatul matur din punct de vedere emotional, care sa fie capabil si sa vrea sa inteleaga toate aceste lucruri.

Comentariii