DISTRIBUIȚI
fanatik.ro

Daca pentru multi femeia e in continuare o enigma, nici in cazul barbatilor lucrurile nu par sa fie mai simple.

Se stie ca noi, femeile, suntem fiinte emotionale, iar barbatii sunt mai degraba fiinte rationale si mai putin sunt ei prieteni cu chestiile siropoase, nu? Dar oare ce vor barbatii cu adevarat? De ce nu se multumesc ei cu ce au deja si unii cauta mereu sa inscrie scoruri in cat mai multe porti, chiar si cand au deja ceva stabil? Si nu, nu ma refer la vreun meci, dupa cum observe in continuare.

Oare barbatii acestia se gandesc vreun pic la cat sunt de egoisti? Stiu, toti suntem egoisti in felul nostru, insa daca cineva nu se poate abtine de la a fi cu mai multe persoane, de ce incurca alti oameni si nu-si traiesc libertatea asa cum vor, fara a tine pe cineva legat de ei?

Ce vor barbatii sa demonstreze cand se cred cocosi doar pentru ca au multe cuceriri la asternut? Au nevoi fizice, nu? Si ce?! Femeile nu au? Dar cu ratiunea cum ramane? Dar cu iubirea?

De fapt stai, multi barbati nu stiu sa iubeasca si nici pe ei nu se iubesc si nu se respecta cand aleg sa-si satisfaca nevoile fizice, cu oricine si oricand au ocazia.

Ce vor barbatii care insala? Iubire? Apreciere? Da, pot fi apreciati de femei la fel ca ei, care merg doar pe instinct si nu pe suflet, dar iubiti… Mai greu vor fi… Si daca nu apreciaza la timp ce au, batranetea le va fi cam amara. Singuratate si amintiri ale multor femei ce le-au trecut prin pat, dar nu si prin suflet, ii vor bantui si nu vor mai putea sa schimbe nimic atunci. Si poate cred ca daca nu se afla, nu fac niciun rau nimanui ca se simt ei bine. Dar daca se afla? Nu va fi oare de doua ori mai dureros pentru femeia tradata?

Atunci poate vor intelege ca daca cineva te iubeste, nu trebuie batjocorit, ci macar tratat cu respect si sinceritate, daca nu pot iubi la schimb.

Si barbatii vor iubire. Si barbatii au sentimente si dorinte, insa multi cauta bucurii efemere in locul fericirii ce adesea e chiar acolo, sub nasul lor, si e pacat, ca desi stiu ce vor, barbatii, de prea multe ori, nu prea stiu ce vor pana mai tarziu si poate pana prea tarziu uneori.

Comentariii