DISTRIBUIȚI

Ca in orice cuplu exista si clipe de liniste si pasiune, dar si certuri care te fac imediat sa fierbi. In general, aceste certuri alunga plictiseala in cuplu.

La varsta de 50 de ani este foarte frumos sa ai o relatie cuminte, calma si plina de iubire, dar daca tu ai varsta de 30 de ani sau chiar mai putin atunci lucrurile vor deveni plictisitoare daca tu nu te mai impungi cu partenerul tau de viata. Cred ca stii acele momente cand tu arunci cu ceva in el si dupa aceea iti ceri scuze si il saruti cu zambetul pe buze.

Incearca sa fii stapana pe tine, dar mai ales pe situatie. De cele mai multe ori nu incerca tu sa opresti o cearta pentru ca acest lucru te va ajuta sa scapi de cativa nervi pe care ii capeti in timpul zilei.

Evita sa il certi fara un motiv anume. Ceea ce incerc sa iti spun este sa nu fugi de o cearta buna ci las-o sa se intample de la sine. Daca vei opri fiecare cearta vei incepe sa tii totul in tine iar el nu va stii niciodata cum ti-a fost in clipa aceea.

646x404

Cred ca stii ca, aceste doua animale (cainele si pisica) nu prea se iubesc. Aceste animale se cearta, se impaca, se fugaresc, se musca dar la final sunt lipiti unul de celalalt.

Tot mai multe cupluri dupa ce se cearta fac sex pasional, asa ca nu face exceptie de la regula si tu acest lucru dupa o cearta cu scantei cu partenerul tau de viata.

Comentariii