DISTRIBUIȚI

Cea mai mare ticalosenie este tradarea. Daca, persoana tradata este propriul tau parinte, seful tau, un foarte bun prieten…atunci se ajunge la josnicia cea mai de pret. Dupa cum bine stim, tradarea este o rana deschisa, iar tradatorul este sarea pusa peste ea pentru a produce si mai multa durere.

Intotdeauna atunci cand suntem tradati, vom fi lingusiti, caci aceasta este plata anticipata pe care o primim. In general oamenii buni sunt cei dintai tradati, caci acestia fac greseala de a pune suflet in tot ceea ce fac. Iar cele mai mari tradari vin din partea persoanelor in care ai cea mai mare incredere.

Daca i-am auzi pe cei mai multi dintre cunoscutii nostri apropiati cum vorbesc despre noi in absenta noastra, probabil nu am mai schimba nici o vorba cu acestia.

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asadar trebuie sa iti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara. Este important sa ramai om intre oameni, chiar daca doar salvezi in propria-ti persoana ideea de om, desi altii o calca in picioare.

Probabil ca cea mai mare tradare este tradarea propriei persoane.

Fii tu mereu insuti in aceasta lume mare care incearca neintrerupt sa te modeleze in altceva si atunci vei fi triumfator.

In mod sigur, tacerea este prietenul de nadejde al oricarei persoane care nu il va trada niciodata.

Comentariii