DISTRIBUIȚI

Daca vreti sa aratati eleganta odata cu inceperea sezonului de toamna, atunci trebuie sa aruncati o privire peste aceste modele de coafuri elegante potrivite pentru aceasta toamna.

coafuri66

Bineinteles, inainte sa luati o decizie in materie de coafuri, trebuie sa luati in calcul daca vi se potriveste cu tipologia chipului dvs. De exemplu, daca aveti forma fetei alungita, evitati sa purtati cocuri inalte care nu fac decat sa sublinieze si mai mult acest fapt. Daca aveti un chip rotund, incercati o coafura care sa va incadreze chipul intr-un mod armonios.

Coafuri cu impletituri
Modelele de coafuri impletite propuse sunt atat simple, cat si sofisticate si complexe, pentru ca dvs sa va simtiti ca o diva, indiferent pentru ce veti opta! Coafura cu impletituri are marele avantaj ca poate fi adaptata la aproape orice fel de eveniment sau ocazie si poate fi usor asortata cu aproape orice tip de vestimentatie. In functie de stilul ales, coafurile impletite pot fi romantice, elegante sau casual.

coc11

Cocuri elegante
Cocurile raman o alegere importanta printre cele mai interesante coafuri ce emana eleganta.Daca obisnuiti sa va uitati in jur si sa analizati coafurile invitatilor, veti vedea ca niciun coc nu seamana cu un altul, iar asta pentru ca exista atatea moduri de a va face un coc si tot atatea moduri de a obtine forma finala care variaza atat de mult in functie de textura.

Coafuri accesorizate
In sezonul toamna-iarna 2015-2016 se pune un accent considerabil pe accesoriile de par. Designerii s-au folosit de un arsenal intreg de bijuterii, bentite de par, agrafe si panglici accesorizate, precum si de palarii cu fler. Inspirati-va din colectiile Oscar de la Renta sau Rodarte pentru a aborda un look gingaş, plin de eleganta, optand pentru accesorii de par masive, insa feminine sau bentite de par decorate cu bijuterii.

Coafuri cu bucle
Coafurile cu bucle care indiferent de trecerea anilor raman mereu in tendinta cu moda si redau chipului feminin senzualitate si mister. Buclele sunt frumoase, dau volum parului, difera prin forma si marimea lor, efectul creat este si in functie de lungimea suvitelor de par.

Comentariii