DISTRIBUIȚI

Nunta este cel mai important eveniment din viata fiecarei femei. Pentru ca momentul sa fie unic, viitoarele mirese au in fata ore intregi de pregatiri si cumparaturi. Totul trebuie sa fie perfect! Dupa achizitonarea rochiei de mireasa, urmeaza alegerea coafurii perfecte.

Orice femeie isi doreste sa arate superb in ziua nuntii. Din acest motiv, alegerea unei coafuri reusite este foarte importanta.

Atunci cand alegi coafura pentru nunta, ai in vedere si folosirea extensiilor de par?

Mireselor cu parul lung si bogat, intotdeauna le va fi mai usor sa gaseasca o coafura perfecta. Insa, nu toate viitoarele mirese se pot lauda cu un par lung, plin de volum.

Cu ajutorul extensiilor de par, te poti bucura si tu de un par lung si voluminos!
Extensiile de par reprezinta o metoda rapida de a adauga volum si lungime atunci cand avem nevoie de o coafura pentru o ocazie speciala sau pentru o schimbare de look instant.

extensii clip-on ombre extensii tape-on

Idei de coafuri pentru mirese, obtinute cu ajutorul extensiilor de par

  • Coafura cu bucle mari si alungite. Probabil una dintre cele mai invidiate coafuri obtinute cu ajutorul extensiilor de par este coafura cu bucle alungite. Parul este lasat sa curga gratios pe spate ca o cascada. Aceasta este o coafura superba din orice punct de vedere, deoarece realizeaza un echilibru intre trasaturile atractive ale fetei si expunerea impresionanta a parului, fara a minimaliza rolul vreuneia dintre ele.
  • O coafura simpla si naturala. Daca esti o persoana mai discreta, care nu se da prea tare in vant dupa coafurile pompoase, poti alege extensiile care imita perfect culoarea si stilul parului tau natural. Acest stil nu presupune impletiri complicate sau bucle impresionante ci, de exemplu, un coc simplu. Cu ajutorul cocurilor detasabile din par natural sau fibra sintetica, poti obtine rapid o coafura eleganta. Pentru un look mai tineresc, poti apela si la un breton fals.
  • Parul intins. Acest tip de coafura se adreseaza mireselor care adora parul lung si drept si este probabil coafura cel mai usor de realizat. Atasand o coada din par natural sau sintetic, obtii un par mai lung. Aceasta coafura se potriveste foarte bine cu rochiile minimaliste. Asa ca alege aceasta coafura daca vrei sa creezi o imagine discreta, dar de impact.
  • Coafura simpla cu accesorii proeminente. Un truc simplu pentru a iesi in evidenta este folosirea unui accesoriu de par foarte proeminent, cum ar fi o tiara de dimensiuni mari sau o coronita din flori naturale. In acest caz, poti realiza, cu ajutorul extensiilor, o coafura relativ simpla, deoarece toata atentia se va concentra in jurul accesoriului.
  • Coafura cu parul ravasit. Chiar daca parul dezordonat pare cea mai simpla coafura, de fapt este exact contrariul. Sa realizezi in mod intentionat imaginea unui par ravasit sau chiar usor neglijent este o sarcina foarte laborioasa, mai ales atunci cand folosesti extensii de par. Recomandate pentru acest tip de coafura sunt extensiile din par natural Remy, deoarece acestea pot fi tratate termic, fiind mult mai rezistente.
  • Culori indraznete. Anul acesta se poarta culorile pastel si culorile electrice. Pentru flexibilitate si rapiditatea, apeleaza la extensiile din par natural ombre in nuante precum blond/roz, saten /albastru, saten / verde teal, negru/albastru electric sau la peruci in nuante indraznete.

Daca vrei sa achizitionezi extensii din par natural remy sau din fibra sintetica, apeleaza la BELHER! – singurul magazin fizic din Romania specializat in extensii si peruci din par 100% natural, unde clientele pot vedea, testa si proba produsele pentru a face alegerea perfecta pentru ele. Magazinulul fizic BelHer este situat pe Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, parter, sector 2, Bucuresti.

BelHer iti pune la dispozitie atat extensii din par 100 % natural Remy, cat si extensii din fibra sintetica, in culori naturale sau pastelate si electrice.

Primesti certificat de autenticitate si calitate pentru orice tip de extensie din par natural Remy achizitionat online sau din magazinul fizic.

Viziteaza magazinul online Belher, pentru a vedea toata gama de produse: http://www.belher.ro

Comentariii