DISTRIBUIȚI

O adevărată independenţa constă nu doar în a te opune şi a dezaprobă, ci şi în a sprijini şi aprobă, pentru a-ţi fi autoritatea dezinteresată şi liberă.

Poţi spune că obţii independenţa atunci când nu te ataşezi de oameni ori de lucruri, căci după cum bine ştim oamenii te pot trăda sau mor, însă doar lucrurile rămân la fel, căci nu se strică.

Atunci când îţi doreşti un lucru cu adevărat rişti…rişti orice şi nu trebuie să îţi pese de părerea celor din jur. Fă ceea ce este cel mai greu lucru de pe lumea asta…acţionează independent şi sigur,
priveşte şi înfruntă mereu adevărul cu ochii larg deschişi.

Propuneţi un scop, un tel în viaţă, încearcă să ajungi departe…impuneţi să obţii ceva pentru că poţi, poţi atâta timp cât ai încredere în ţine şi în forţele tale, fii optimistă în orice demers şi păstrează-ţi zâmbetul pe buze oricâte obstacole ai întâmpina, căci orice drum are obstacole, însă totul depinde de noi să ştim cum să le depăşim. Iar dacă avem alături de noi persoanele dragi care ne susţin totul va părea mai
simplu, mai uşor.

Pentru a reuşi să obţii ceva în viaţă este foarte important să îţi doreşti acel lucru şi să faci orice pentru a-ţi atinge scopul. Eu am încredere în mine…tu ai?

Satisfacţia de a fi o persoană liberă şi independenţa merită orice sacrificiu!

Comentariii