DISTRIBUIȚI
perfume bottles

Dacă vrei să cumperi un parfum dintr-un magazin de care n-ai mai auzit sau de la cineva care-l recomandă ca fiind bun, privește cu atenție la aceste detalii care fac diferența între un produs original și unul contrafăcut.

Ambalajul original este făcut dintr-un carton rezistent, care protejează sticla de parfum. Cartonul din interiorul cutiei este de culoare albă, nu gri sau alte culori. Este important să verifici acest detaliu înainte să cumperi un parfum scump.

Totodată, marginile unei sticle originale de parfum sunt finisate și nu prezintă zgârieturi, așa că este bine să verifici suprafața și textura sticlei și să te asiguri că această nu are modificări.

În plus, pe spatele cutiei de parfum se găsesc toate informațiile despre compania producătoare, așa că accesează site-ul producătorului și verifică dacă imaginile de pe ambalaj se potrivesc cu cele prezentate pe site-ul companiei producătoare. Este recomandat să fii atent chiar și la cele mai mici detalii, cum ar fi un semn de punctuație, conform andreearaicu.ro.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un LIKE, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook .

Comentariii