DISTRIBUIȚI

Vrei să te fardezi astfel încât ochii tăi să pară mai mari? Iată ce reguli trebuie să urmezi!

Dacă vrei ca ochii tăi să pară mai mari, iar privirea ta să fie una fermecătoare, trebuie să alegi farduri în tonuri ce se potrivesc atât cu ochii, cât şi cu nuanţa pielii tale.

Femeile cu un ten creol sunt avantajate de fardurile în nuanţe de mov şi violet, în timp ce femeile cu un ten bronzat sunt puse în valoare de nuanţele arămii. Dacă ai ochii căprui şi tenul deschis la culoare, atunci fardurile în nuanţe de roz sunt ideale pentru tine.

În ceea ce priveşte tehnica de aplicare a machiajului, cel mai bine îţi va pune în valoare ochii machiajul stil smockey-eyes. Îndrăzneşte să conturezi foarte bine pleoapa inferioară, trasând o linie de fard mai groasă decât de obicei (0,5 cm).

Şi machiajul cu umbre îţi măreşte ochii, însă este esenţial să întinzi foarte bine fardurile astfel încât să se întrepărundă. Trebuie să stăpâneşti foarte bine tehnica de blending pentru a reuşi un astfel de machiaj.

Nu în ultimul rând, genele false te vor ajuta să măreşti ochii, indiferent de machiajul pe care l-ai ales. Poţi opta fie pentru gene false de tip bandă, fie pentru bucheţele ori gene fir cu fir.

 

Comentariii