DISTRIBUIȚI

Cel mai important lucru la o femeie este sa stie cum sa se ingrijeasca. Pedichiura este un element esential mai ales in perioada verii cand ne expunem picioarele in incaltari in care ni se vad unghiile.

Nu este nevoie sa mergem la saloane pentru a cheltui bani si a pierde timp, caci putem sa ne ingrijim si singure unghiile.

Picioarele noastre trebuie sa fie ingrijite. Pentru a avea o pedichiura reusita este nevoie de un vas cu
apa calduta, peste care am pus sare de baie si astfel 20 de minute ne relaxam, iar picioarele noastre se inmoaie.
12348476_918612998215583_876011968_n

Dupa ce pielea din talpa s-a inmuiat putem folosi o piatra pentru a indeparta surplusul de piele din calcaie care este si inestetic. Acum ca avem talpile fine, putem trece propriu-zis la unghii. Incepem prin a indeparta cuticulele cu un betisor special pentru asta cu ajutorul caruia le vom impinge, iar apoi taiem si unghiile in forma patrata pentru a nu avea probleme cu colturile si le pilim. Dupa terminarea acestor procedee ne spalam picioarele pentru a nu ramane praful pe unghii.

Inainte de a ne da cu oja aleasa avem nevoie de un indepartor de degete pentru a nu ne murdari. Cand incepem aplicarea ojei facem o singura miscare din interior spre exterior si aplicam doua straturi. Dar bineinteles cu pauza intre ele pentru uscarea ojei. Dupa ce ai terminat si cu aceasta parte si oja e uscata poti aplica o crema pentru picioare pentru a le hidrata. Astfel pielea noastra va fi mai fina .

Comentariii