DISTRIBUIȚI

Multe dintre noi ne întrebăm, cum ne dăm seama că este el cel potrivit ? Simplu aş zice eu, bărbatul perfect nu este cel care ne face toate poftele, ne cumpără cam tot şi atunci când avem nevoie de el lipseşte, bărbatul perfect e acolo lângă ţine când ai nevoie, te sună să te întrebe ce faci şi se îngrijorează când eşti tristă, este acel bărbat care ar face orice să te vadă zâmbind şi în fond, oare nu asta e tot ce contează ?

Totul se poate construi în timp cu răbdare şi perseverenţă dacă ai lângă ţine un om cu aceleaşi idealuri şi acum ne întrebăm Cum il găsim?

117474034_5320643_te_port

Poate puţin mai greu pentru că este plină lumea de bărbaţi care vor aventuri şi ne promit marea cu sarea dar cu puţină atenţie şi răbdare ne putem da seama,. Uneori o iubire se poate ascunde chiar şi în cel mai bun prieten, pentru că noi femeile simţim nevoia să fim protejate, ascultate şi mereu să fie acolo pentru noi când avem nevoie, aşadar nu trebuie să luăm decizii greşite ci trebuie să ne luăm după instinct dar şi după raţiune, dacă simţi că ai găsit bărbatul perfect nu îi da drumul în speranţa că va fi altul mai bun, probabil că nu vei mai găsi a două oară sentimente atât de puternice şi o iubire atât de mare.

Decât să trăieşti cu amintirea unei mari iubiri mai bine fă totul la momentul potrivit.

Deci fetelor aveţi grijă pe cine alegeţi să va fie alături!

Text : Adina Toader

Comentariii