DISTRIBUIȚI
sursa foto: mirtv.md

Ideea de cadou este una draguta. Ne simtim bine atunci cand primim sau cand daruim un cadou de care persoana respectiva simtim ca se bucura.
Totusi, se intampla si situatii cand un cadou, indiferent cat ar fi de scump, sa fie gresit si sa nu aiba acel efect dorit asupra persoanei careia i se ofera.

Pe de alta parte, exista si cadouri ieftine din punct de vedere financiar, dar foarte scumpe ca valoare sentimentala si din acest motiv, am sa scriu in continuare cum poti sa faci un cadou original si ieftin, dar de impact.

Un astfel de cadou ar putea fi chiar un suvenir din locul in care ajungi intr-o vacanta. Acesta nici nu trebuie neaparat cumparat, ci poate fi orice, de la o scoica, la o piatra ciudata sau orice poti gasi mai deosebit. Sigur persoana careia ii vei darui suvenirul, va aprecia ca ti-a fost in gand mereu si de aceea i-ai adus si ei putin nisip de pe plaja, de exemplu.

Un alt cadou frumos ar putea fi ceva bun pregatit de tine. De la un chec in forma de inimioara pentru cel drag, pana la dulceata sau muraturi, toate pot fi mici dovezi ale dragostei tale. Se stie ca produsele facute in casa, sunt cele mai apreciate, iar daruind un borcan de zacusca, facuta de tine, cuiva, sigur vei da lovitura. Si daca acest borcan este unul deosebit si cu o eticheta haioasa, vei mai obtine si zambete pe langa aprecieri.

Daca vrei, totusi, un cadou gata facut, atunci incearca, inainte de a-l achizitiona, sa cunosti cate ceva despre persoana careia vrei sa-i faci o bucurie si nu doar un cadou din obligatie. Acesta nici nu trebuie sa fie scump. Daca stii cateva mici detalii, poti gasi destul de usor un cadou ieftin, dar de impact. Daca nu sti ce-i place, ia-i ceva util, ceva ce nu si-ar lua niciodata singur/a.

Mai poti opta si pentru un cadou original si ieftin de la distanta. De pilda, un selfie cu un mesaj scris in zapada, nisip sau chiar din pietre ori flori, depinde unde te afli, poate fi un cadou ideal si de impact pentru o persoana draga.

Tot ca un fel de cadou original ar putea fi o poezie personalizata, scrisa chiar de tine. Dar daca nu te sti prea talentata la acest capitol, poti face un colaj cu amintiri din viata voastra comuna de pana atunci. Poze, texte si mici obiecte reprezentative, toate pot face parte din acest mic tablou si astfel vei putea oferi persoanei dragi, un cadou original si ieftin, dar de impact.

Comentariii