DISTRIBUIȚI
sursa foto: exclusives.ro

Femeile sexy sunt admirate in timp ce femeile care depasesc limita si dau in vulgaritate, sunt adesea criticate. Problema este ca se poate trece foarte usor de la sexy la vulgar daca nu tii cont de cateva reguli atat de bun-simt cat si legate de moda.

Sexy nu inseamna sa fii cat mai sumar imbracata, ci la fel de sexy poti fi si intr-o rochie maxi sau chiar intr-un pulover vechi, lasand un umar gol, care sa fie asortat cu niste blugi rupti si fiind incaltata in stiletto.

Ceea ce te transforma intr-o femeie sexy, este atitudinea pe care o porti cand imbraci hainele, felul de a-ti insusi respectivele tinute, si nu neaparat un body cu dantela si o fusta scurta. Felul femeii de a fi, de a se purta, o poate face sa fie sexy. Chiar si gramatica e sexy, cum spune o melodie, dar asta e alta discutie.

O tinuta sexy nu inseamna chiloti pe afara, ci ar fi bine ca ei sa ramana la locul lor, in intimitate, altfel treci limita spre vulgar, daca totul e la vedere.

Toalele si machiajul in culori stridente la un loc, ar trebui evitate, asta daca nu vrei sa fii exagerat de sexy, insa doar ca personaj de desene animate, umblator in lumea reala.

Decolteul si fusta scurta nu prea au ce cauta impreuna, in aceeasi tinuta ce se vrea a fi sexy si de bun-gust.

Poate ca sunt situatii cand haina face pe om, insa asta nu inseamna ca o persoana trebuie sa devina snoaba in incercarea de a impresiona. Si cum pantofii trebuie sa se asorteze cu geanta si invers, la fel si locul cu tinuta trebuie sa se potriveasca.

Imaginatia este secretul reusitei in moda, iar a fi sexy tine mai mult de cum te porti si de cum sti sa te faci respectata, nu neaparat de haine in sine.

Sursa articol: hotnews.ro

Comentariii