DISTRIBUIȚI

Esti de ceva timp cu el si deja ai sentimente destul de puternice si, bineinteles, e momentul sa iti dai seama daca iubitul tau se implica la fel de mult in relatie sau, din contra, nu vrea nimic serios cu tine.

Poate ca pare foarte indragostit si comportamentul lui fata de tine este unul ireprosabil, insa trebuie sa sti ca daca indiciile despre care vom vorbi in continuare, ies la iveala, e clar: s-ar putea ca iubitul sa nu vrea nimic serios cu tine.

Stai linistita, aceste indicii nu sunt multe si sunt pur orientative, iar pe langa acestea, mai pot fi multi alti factori ce te pot ajuta in descoperirea adevarului. Dar pentru asta e nevoie de timp, rabdare si cunoastere.

Insa acum lasa-ma sa-ti prezint doar cateva lucruri la care sa fii atenta, dupa cum urmeaza:

1. Nu te-a prezentat inca parintilor. Nu e neaparat un lucru rau avand in vedere ca nu sunteti de foarte mult timp impreuna, insa daca nici dupa cateva luni nu o face, ar trebui sa incepi sa iti pui ceva semne de intrebare. Daca nici macar nu mentioneaza de o astfel de intalnire si mai mult, chiar si cand tu aduci vorba despre asta, se face ca ploua, atunci fugi rapid. Iti pierzi timpul intr-o astfel de relatie.

2. Este destul de misterios. Daca a facut pasul 1. constrans de situatia ca sta cu parintii si nu avea de ales, in privinta gandurilor si sentimentelor ar trebui sa fie mult mai deschis daca vrea ceva serios cu tine. In cazul in care nu prea e dispus sa comunice si sa faceti planuri de viitor, s-ar putea sa nu vrea nimic serios cu tine.

3. Comportamentul lui este unul de burlac. Presupunand ca si pasul 2. a fost bifat, ati ajuns si la planurile de nunta, de casa noua, copii si asa mai departe, insa cand vine timpul sa si dovedeasca ce promite, nu-l vezi miscand un pai in acest sens, ci se comporta mai degraba ca un burlac. Are in cap numai distractii, cluburi si iesiri cu baietii si hotaraste lucruri care va pot afecta pe amandoi.

Daca el nu te poate vedea ca pe femeia care sa-i fie alaturi in viata si nu e serios, ci vrea doar sa traiasca clipa, indiferent cat este de indragostit de tine sau tu de el, ar fi cazul sa cauti altceva si sa nu-ti pierzi timpul aiurea.

Comentariii