DISTRIBUIȚI
sursa foto: unica.ro

Eterna problema a fetelor este sa fie mereu aranjate si, mai ales, cat mai bine epilate. Si asta nu doar ca te-ar putea vedea cineva negatita cum trebuie, ci mai mult ca atunci cand esti aranjata si increderea in tine parca e alta, asa-i?

Poate nu esti genul de femeie care se machiaza zilnic, insa o ingrijire minima tot o faci, pentru ca asta tine de respectul fata de propria-ti persoana si, prin urmare, de partea cu epilatul tot nu scapi, oricat de neplacut ar fi.

Si dintre toate metodele de epilare existente pana acum, se pare ca epilatul cu ceara doare cel mai rau. Metoda parca este si cea mai eficienta si merita sa suferi cateva minute pentru o perioada mai indelungata de piele catifelata si neteda, nu?

Dar oare am putea scapa, macar un pic, de aceste dureri ce uneori par insuportabile? Se pare ca da, exista metode prin care sa nu mai doara prea tare epilatul cu ceara. Eu le-am aflat si ti le zic si tie in continuare.

Asadar, iata cum sa nu doara prea tare epilatul cu ceara

1. Daca obisnuiesti sa bei cafea, renunta la consumul acesteia pana dupa programarea la epilatul cu ceara. Cafeaua favorizeaza sensibilitatea la dureri si asa ca mai bine bei un ceai, iar dupa programare, poti bea si o cafea, daca insisti si nu se face seara pana atunci.

2. Cu o zi inainte de epilatul cu ceara, hidrateaza-ti bine pielea si chiar si in ziua respectiva, dupa un dus, poti aplica pe corp o crema hidratanta foarte grasa. Daca faci asta, firele de par se vor smulge mai usor si astfel poti face sa nu doara prea tare acel epilat.

3. Alege sa te epilezi exact dupa ce iti trece menstruatia si asa vei putea suporta mai usor durerea, spre deosebire de epilatul cu ceara de dinaintea periodei neplacute din fiecare luna. In plus, daca te epilezi dupa ce trece “perioada rosie”, parul va creste mai greu inapoi si astfel efectul de piele de bebelus obtinut in urma epilatului cu ceara, va tine mai mult. Iar asta e placut, mai ales vara, cand e cald si preferam tinute scurte si lejere, nu?

Sursa articol: feminis.ro

Comentariii