DISTRIBUIȚI

Ai vrea să ai mai mult curaj în pat, pentru ca viața ta sexuală să fie mai interesantă și mai incitantă? Te sfătuim cum să renunți la teamă și rușine.

Obișnuiește-te cu corpul tău

Primul pas către o viață sexuală în care să joci un rol activ este să ai încredere în tine. Dacă ai complexe, acestea nu vor face decât să întărească timiditatea. Uită-te cât mai des în oglindă și observă ce puncte forte ai, apoi pune accentul pe ele în timpul sexului. Dacă ai sâni frumoși, dar puțină burtică, alege o poziție care să îți avantajele mai mult partea superioară a corpului. Așa te vei simți mai încrezătoare și nu îți va fugi mintea la „oare mi se vede burtica acum?”.

Simte-te atrăgătoare și sexy

Știi deja că atitudinea face totul, în special în astfel de momente. Dacă tu te simți frumoasă și sexy, el nu are de ce să nu creadă același lucru. Flirtează, joacă-te, folosește-ți zâmbetul și flutură genele. Fii feminină și seducătoare. Probabil ți s-a întâmplat măcar o dată, când erai foarte aranjată, să te simți privită și apreciată de toți cei din jur. Amintește-ți acum acel sentiment și transmite-l prin atitudine și gesturi,

Lasă-te dusă de val

Foarte multe rețineri vin în momente când ne vine o idee sau simțim să facem ceva, însă ne punem singuri o barieră de neîncredere. Sfatul nostru este să gândești mai puțin! Nu mai analiza fiecare gest, poziție sau trăire, ci ascultă-ți corpul și lasă-te dusă de val. Vei trăi mai intens toate emoțiile și crede-ne că totul va ieși perfect, fiindcă vei fi naturală și relaxată.

Nu te teme de impresia pe care i-o vei lăsa

Studiile realizate de sexologi arată că multe femei se tem să nu pară vulgare în fața partenerului, dacă îndrăznesc prea mult. Fiindcă sexul este în multe societăți încă un subiect tabu, ne temem să vorbim despre sexul oral, anal, fantezii sau jocuri de rol, pentru a nu fi catalogate drept „femei ușoare”. Scapă de această teamă, fiindcă partenerul tău va fi prea ocupat să se bucure de priveliște, ca să se gândească vreo clipă la așa ceva. Mai mult, vei observa că astfel de inițiative te vor face în timp să te simți mai stăpână pe propriile forțe.

Fii creativă și ascultă-ți intuiția

Dacă ar fi să facem un top al planurile din viața ta unde creativitatea este esențială, probabil că dormitorul ar fi unul dintre ele. Suntem unici, iar nevoile fiecărui partener și fiecărui cuplu sunt diferite. Fii tot timpul atentă la nevoie partenerului tău, transmite-i semnale cu privire la nevoile tale și folosește-ți imaginația pentru a aduce mereu elemente noi, în funcție de aceste nevoi.

 

Sursa : doc.ro

Comentariii