DISTRIBUIȚI

In mediul online gasim fel si fel de leacuri dintre cele mai diverse, pentru o multime de afectiuni, insa cand vrem sa avem parte de o detoxifiere ca la carte, acest proces trebuie efectuat cu grija si cu ajutorul a ceea ce are natura de oferit mai bun.

Dupa ce procesul de curatare de toxine a fost realizat, vei constata ca ai energie mai multa, vei observa ca ai un ten mai curat si intreaga stare a organismului va fi una mult mai buna.

Daca te intrebi cum sa-ti cureti ficatul de toxine, iti voi spune ca exista un suc ce este benefic sanatatii intregului corp, insa indeosebi este recomandat pentru detoxifierea ficatului. Stai linistita, nu incerc sa-ti vand nimic, ci iti voi spune exact de ce ai nevoie pentru a-l putea prepara chiar tu.

Pregatita? Ok, sa incepem cu lista:

– O ridichie neagra;
– Un morcov potrivit;
– O legatura de patrunjel;
– Si un pastarnac.

Acum sa-ti spun cum sa prepari si sa consumi acest suc pentru a-ti curata ficatul de toxine:

– Se iau toate aceste ingrediente si impreuna cu 100 ml de apa se mixeaza cu ajutorul unui robot de bucatarie si apoi se consuma zilnic cate 200 de ml. Insa trebuie consumat imediat ce-l faci, mereu proaspat, iar in scurt timp ar trebui sa te simti mult mai bine.

Pe langa acest suc, mai exista si alte combinatii ce pot ajuta sa-ti cureti ficatul de toxine cum ar fi sucul din orz, telina, fasole verde, pruna si papadie, mixate si consumate 7 zile in timpul meselor de pranz; sau infuzie facuta cu o lingurita de fructe de armurariu zdrobite si puse intr-o cana de apa, trebuind consumata de doua ori pe zi cate o cana dintre care prima la prima ora a diminetii, stand apoi culcata pe partea dreapta circa 1-2 ore. Urmatoarea cana de infuzie se consuma seara dupa masa, in doua reprize. Tratamentul poate fi aplicat cam trei luni, 20 de zile cu 10 zile pauza, acesta oferind bune rezultate in cazul sechelelor de dupa hepatita.

Comentariii