DISTRIBUIȚI

Andreea Marin obişnuieşte să bea apă alcanina. A descoperit această formă de hidratare după ce a petrecut câteva săptămâni în clinică de detoxifiere din Turcia. Iată ce beneficii spune că aduce.

Andreea Marin bea apă alcalină, apă pe care a descoperit-o în săptămânile petrecute, anii trecuţi, la clinică de detoxifiere din Turcia. Vedetă susţine că apă alcalină este sănătate curată, reuşind să echilibrele PH-ul acid din organism

“Apoi, am înţeles ce înseamnă să bei apă alcalină, cu un PH aproape de 10 că valoare , necesar corpului tău pentru purificare şi pentru a contrabalansa agresiunea atâtor produse acide pe care le consumăm”, a declarat vedetă.

În plus, Andreea Marin a eliminat, pe cât posibil, zahărul din alimentaţie şi a învăţat să îşi cultive singură legumele pe care le consumă.

andreea-marin-salata detox-andreea-marin

 

“La Bodrum am învăţat o mulţime de lucruri bune, de la reţete care să înlocuiască mâncărurile nocive, cu prea mult zahăr sau cu chimicale, până la felul în care îmi pot plantă singură, în pământ organic, anumite legume sau verdeţuri din care gătesc apoi sau fac sucuri cu un conţinut bogat în minerale, enzime, vitamine. Am văzut un film la unul dintre seminariile de la Bodrum despre efectele nocive ale zahărului şi ale chimicalelor, zahărul fiind numit şi “cocaină produselor alimentare”, şi am înţeles clar câte beneficii aduce înlocuirea acestuia cu siropul de agave sau mierea bio, de exemplu”, adaugă vedetă.

Sursa

Comentariii