DISTRIBUIȚI
sursa foto: tonica.ro

In primul rand, de ce ar crede cineva ca femeile iubesc si barbatii nu? Doar pentru ca a intalnit in cale barbati care nu stiau, probabil, sa se iubeasca nici pe ei, dar mai sa fie capabili sa iubeasca pe altcineva?

Ei bine, nu. Nu tine faza cum ca toti sau toate, dupa caz, ar fi la fel. Pur si simplu ar fi imposibil si ilogic, pentru ca simplul cuvant “tot” inseamna TOT, fara exceptie si prin urmare, chiar si tu faci parte din acele toate persoane care sunt la fel si nu iubesc.

Nu accepti asta, asa-i? Tu stii sa iubesti, doar ca nu ai pe cine. Dar mergand pe logica asta, inseamna ca la fel sunt si barbati care iubesc, dar doar atunci cand au pe cine. Corect?

Barbatii nu sunt toti la fel, cum nici femeile nu sunt toate la fel. Exista barbati care iubesc sincer si deschis, o singura femeie, si sunt barbati care schimba o suta de fete si ajung candva ca nici propria umbra sa nu-i mai insoteasca.

Tu, femeie, poate stii cum sa iubesti si inca nu ai intalnit omul potrivit sufletului tau, insa nu toate iubesc asa cum o faci tu si nu toti barbatii sunt de neiubit.

Acum nu incerc sa tin partea barbatilor si nici a femeilor, ci vreau sa deschizi ochii si sa vezi ca nu doar femeile iubesc si barbatii nu trebuie sa fie toti ca acela ce inseala, tipa sau ridica mana asupra femeii care se ingrijeste de el cu tot ce are si cu tot ce poate ea. Nu, draga mea, acela nu-i barbat, ci doar un mascul in calduri si nu merita sa-si iroseasca nimeni viata langa el.

Barbatii nu apar asa, simplu, ca ciupercile dupa ploaie, ci trebuie sa tatoneze terenul intai, sa vada cu cine au de-a face, daca e vorba despre o doamna in zona sau despre o “Doamne fereste” si abia apoi ii poti descoperi.

Dar sa stii ca pentru a gasi un barbat capabil sa iubeasca, trebuie intai sa crezi ca el exista si apoi sa te lasi iubita si sa-l iubesti si tu la randul tau. Si mai termina cu ideea asta ca doar femeile iubesc si barbatii nu. Si ce daca ai suferit in trecut? Important e prezentul. Asa ca nu pierde vremea si iubeste, iubita fiind la randu-ti.

Comentariii