DISTRIBUIȚI

Multe dintre femei au tot felul de prejudecati si inhibitii cand vine vorba de sexul anal, insa acesta poate fi placut, deoarece anusul prezinta multi nervisori si nervi si totodata este una dintre cele mai sensibile zone erogene pe care o avem. Daca nu a-ti incerca puteti incerca si lasa-ti deoparte problemele legate de faptul ca va durea, ca anusul e murdar, ca acest lucru este facut de gay, ca ar fi imoral sau ca este periculos si iti poate dauna sanatatii.

Sexul anal poate fi placut, fara durere daca folosesti lubrifianti pe baza de apa, caci anusul nu produce lubrifiere in mod natural si totodata esti relaxata, fara sa mai ai tot felul de ganduri.

Anusul este murdar? Nu, atata timp cat respecti igiena zilnica. Este adevarat ca are propria bacterie si de aceea nu trebuie sa faci sex anal cateva minute, iar apoi sa te muti imediat in vagin, caci vei putea face o infectie.

Sexul anal este practicat doar de gay? Poate fi considerat un act sexual homesexual, insa multe cupluri
practica aceasta placere si sunt incantati. Totul depinde de ambii parteneri.
Sunt femei inca virgine, dar au acceptat sa faca sex anal, pentru a nu-si pierde virginitatea si chiar le place acest lucru.

Daca tu te simti jenata atunci refuza sa faci acest lucru.
12359378_917611684982381_890182071_o

Nu poate dauna sanatatii sexul anal atata timp cat partenerul tau nu are o boala cu transmitere sexuala.
Daca te relaxezi, folosesti lubrifianti si stii sa faci acest lucru usor si sigur, nu vei avea dureri. Nu te mai panica. Vobeste deschis cu partenerul tau si vedeti care e cea mai buna metoda pentru tine de a incerca acest lucru.

Comentariii