DISTRIBUIȚI

Multe persoane sunt singure si dezamagite, atat femei cat si barbati, care spera sa isi gaseasca persoana dorita, sa fie iubiti si sa iubeasca, sa aiba o relatie stabila si de durata.

De ce oare singuratatea? Poate pentru ca ne plictisim prea repede, suntem prea superficiali si ne dorim mereu ceva nou.

Poate ca ajungem sa cunoastem prea bine persoana de langa noi si sa consideram ca avem nevoie de cu totul altceva in viata noastra. Ca putem avea partea de ceva mult mai bun decat am avut. Insa, totul depinde de alegerile noastre…sa stim sa alegem corect, fara sa suferim sau sa provocam suferinta mai tarziu.

12443191_931578106919072_1558632344_n

Din adolescenta pana ajungem sa ne casatorim (cu persoana potrivita sau nu), intalnim fel de fel de oameni cu care relationam, avem relatii, ne indragostim, iubim, suferim, suntem dezamagiti, dar de la fiecare persoana avem cate ceva de invatat.

Probabil ca vom fi mereu nemultumiti de cate un lucru, insa trebuie sa invatam sa ne acceptam atat cu bune, cat si cu rele. Iar daca avem langa noi o persoana care tine la noi, e alaturi de noi in cele mai grele dar si cele mai frumoase momente, ne rasfata, ne respecta, are un comportament demn de apreciat si mai ales vedem ca ne completeaza, nu trebuie sa renuntam la relatie pentru un moft, orgoliu sau „pentru ceva mai bun”. S-ar putea sa nu il gasim niciodata si sa fim mereu dezamagiti.

Nu arunca vrabia din mana pe cioara de pe gard!

Comentariii